Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?
Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.
Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna
# 138 Teljesen mindegy, hogy angol, orosz, vagy indiai, mindegyik idegen, az igaz hazafi a CBAból vásárol, az magyar bolt.
Nem tudom, hogy milyen volt a Szovjet-Únió, de hogy a mostani EUnál nem volt rosszabb, az egyszer biztos
"Nem tudom, hogy milyen volt a Szovjet-Únió, de hogy a mostani EUnál nem volt rosszabb, az egyszer biztos"
Ha nem tudod, milyen volt a Szovjetunió, miből gondolod, hogy az sokkal jobb volt, mint most az EU?
Nehogy a "migránsokkal" állj elő megint :D
Ismered te az "igazi hazafi" CBA-t?
Tudod, hogy átveri a vásárlókat?
Egy csomó, lejárt szavatosságú terméket dob eléd, teljesen átcimkézve, más dátummal, nem azon az áron kínálja termékeit, mint ahogy az hirdetve van!
Ja, a külföldi eredetű görögdinnyét "magyar" termékként árulják!!!
Szóval azért a "nagy magyar nemzethy" üzletlánc sem olyan hülye, hogy mások kárán jót profitáljon!!
Gondolkozz már!
Nagyon sok liberális oldalt olvastál, hogy így gyűlölöd a saját nemzeted, a németeken is túlteszel.
Ne hagyd, hogy manipuláljanak, ellenállj neki!
# 144 Onnan gondolom, hogy gyűlölöd a nemzeted, mivel egy magyar céget rágalmazol.
Egy román mindig megvédi azt, amit az ő nemzete alkotott (eléggé soviniszták), a magyar miért nem tesz ilyet?
Miért románozol, hiszen láthatod, én jobban szeretem azt, ami magyar, mint te.
"mivel egy magyar céget rágalmazol."
Te b*dös cs1cska!!!
Akkor védjem azt a magyar céget, aki napi szinten átveri a vásárlóit???
Ennyire s3ffgf3j ne legyél már!!!
Mivel nyissam még ki azt a rücskös szemed, hogy láss tisztán, mi folyik itt Magyarországon!!!
Ja, csak szólok, ez nem "hazug ballib" média, te p@tkány!!!
Ha hazugság lenne, már rég feljelentették volna a médiát Orbánék hazugság miatt!
"Mikor érted már meg hogy más országát ne tedd tönkre?"
Hagyd, hiába mondod neki, ha nem érti a magyart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!