Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?

Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?

Figyelt kérdés

Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.

Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna

2017. szept. 30. 19:12
 141/176 A kérdező kommentje:

# 138 Teljesen mindegy, hogy angol, orosz, vagy indiai, mindegyik idegen, az igaz hazafi a CBAból vásárol, az magyar bolt.

Nem tudom, hogy milyen volt a Szovjet-Únió, de hogy a mostani EUnál nem volt rosszabb, az egyszer biztos

2017. okt. 3. 17:46
 142/176 anonim ***** válasza:
83%

"Nem tudom, hogy milyen volt a Szovjet-Únió, de hogy a mostani EUnál nem volt rosszabb, az egyszer biztos"

Ha nem tudod, milyen volt a Szovjetunió, miből gondolod, hogy az sokkal jobb volt, mint most az EU?

Nehogy a "migránsokkal" állj elő megint :D

Ismered te az "igazi hazafi" CBA-t?

Tudod, hogy átveri a vásárlókat?

Egy csomó, lejárt szavatosságú terméket dob eléd, teljesen átcimkézve, más dátummal, nem azon az áron kínálja termékeit, mint ahogy az hirdetve van!

Ja, a külföldi eredetű görögdinnyét "magyar" termékként árulják!!!

Szóval azért a "nagy magyar nemzethy" üzletlánc sem olyan hülye, hogy mások kárán jót profitáljon!!

Gondolkozz már!

2017. okt. 3. 17:55
 143/176 A kérdező kommentje:

Nagyon sok liberális oldalt olvastál, hogy így gyűlölöd a saját nemzeted, a németeken is túlteszel.

Ne hagyd, hogy manipuláljanak, ellenállj neki!

2017. okt. 3. 19:38
 144/176 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem hiszed el, gyere ide ebbe a ny0m0rult k*** országba és meglátod, hogy akik ide írunk neked, SENKI NEM HAZUDIK, csak TE vagy az egyetlen begyepesedett agyú r0mán, aki csak az Orbáni médiából értesülsz!!!
2017. okt. 3. 21:09
 145/176 A kérdező kommentje:

# 144 Onnan gondolom, hogy gyűlölöd a nemzeted, mivel egy magyar céget rágalmazol.

Egy román mindig megvédi azt, amit az ő nemzete alkotott (eléggé soviniszták), a magyar miért nem tesz ilyet?

Miért románozol, hiszen láthatod, én jobban szeretem azt, ami magyar, mint te.

2017. okt. 3. 21:37
 146/176 anonim ***** válasza:
81%

"mivel egy magyar céget rágalmazol."

Te b*dös cs1cska!!!

Akkor védjem azt a magyar céget, aki napi szinten átveri a vásárlóit???

Ennyire s3ffgf3j ne legyél már!!!

2017. okt. 3. 22:18
 147/176 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Mivel nyissam még ki azt a rücskös szemed, hogy láss tisztán, mi folyik itt Magyarországon!!!

Ja, csak szólok, ez nem "hazug ballib" média, te p@tkány!!!

Ha hazugság lenne, már rég feljelentették volna a médiát Orbánék hazugság miatt!

2017. okt. 3. 22:58
 148/176 anonim ***** válasza:
80%

Nesze!!!

DIKTATÚRA van Magyarországon, ahol már véleményünket se mondhatjuk el!!!

[link]

2017. okt. 3. 23:01
 149/176 anonim ***** válasza:
85%
Mikor érted már meg hogy más országát ne tedd tönkre?
2017. okt. 4. 18:55
 150/176 anonim ***** válasza:
83%

"Mikor érted már meg hogy más országát ne tedd tönkre?"

Hagyd, hiába mondod neki, ha nem érti a magyart!

2017. okt. 4. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!