Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?
Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.
Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna
# 99 Vannak rokoaim nyugaton, ők mesélték, hogy mit művelnek a közel-keleti bevándorlók, nem a kisujjamból szoptam azt, amit tudok róluk, nem kell mentegetni őket, rosszabbak, mint a rejtett erőforrás, egyformán rossz mind, gyülölik a demokráciát.
Erdély nem Székelyföld, az keletebbre van.
#100 Csak a szokásos, naív mindenazegyben blog szintű írás, valaki komolyan veszi az ilyet?
Kérdező, meddig szándékozol provokálni szitani a tüzet?
Azt hazudhatsz, amit csak akarsz, piszkosul nem hiszem, hogy neked ott rokonaid élnének, ugyanúgy nyomatod te is a propagandát, mint Orbán és sleppje, akiknek az a célja, hogy minél nagyobb ellentét, konfrontáció legyen a 2 nézet között!!!
Te olyan agymosott vagy, hogy az nekem fáj, mondom, semmi közöd a mi belügyünkhöz, mi sem avatkozunk bele a tiétekbe!
Kérdező, ne vagdalózz vissza!
Továbbra is érvényben van a kérdésem!
Te beleavatkoznál egy olyan ország belügyébe, ahol nem adózol?
"Igen, mert a magyar nemzethez tartozom"
De nem Magyarországon és ez óriási különbség!
A németországi törököknek is ezt mondanád?
Amit mondasz, az nem önálló gondolat, hanem a Gyurcsány propaganda ismétlése, akkor ki is az agymosott?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!