Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?

Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?

Figyelt kérdés

Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.

Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna

2017. szept. 30. 19:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/176 A kérdező kommentje:
Azt mondjuk még mindig nem értem, hogy miért akarjátok, hogy engem megverjenek a románok
2017. szept. 30. 21:38
 62/176 anonim ***** válasza:
25%

"Azt mondjuk még mindig nem értem, hogy miért akarjátok, hogy engem megverjenek a románok"

Ki akarta azt neked? :D

Mit beszélsz már megint hülyeséget?

Hol olvastál te olyat, hogy "Már csak azért is verjenek meg, mert magyar vagy"? :D

Én csak felhívtam a figyelmedet arra, hogy nehogy még téged is agyon verjenek, mert magyarul beszélsz!

A 2 nem ugyan az!

Már megint kiforgatod a szavainkat, kérdező!

2017. szept. 30. 21:50
 63/176 anonim ***** válasza:
80%
Ha Orbán megfelelő kormányfő lenne, nem akarna mindenki elmenni. Szerinted erőszakkal kéne őket az országban tartani, hogy ez a tolvaj mégtöbbet profitáljon belőlük? Hogy jössz te ahhoz, hogy beleszólj mások életébe? Az abortuszra és a fogamzásgátlásra szükség van, hogy ne tegyenek tönkre életeket a becsúszott babák.
2017. szept. 30. 21:52
 64/176 A kérdező kommentje:
A #46os válaszoló írta
2017. szept. 30. 21:56
 65/176 A kérdező kommentje:
# 63 A fogamzásgátlás tiltása egy szükséges rossz, mivel csak így biztosítható a fennmaradásunk, amikor tiltva volt, akkor nem volt gond sehol sem a természetes szaporulattal, ezért nem volna szabad beavatkozzunk a természet rendjébe, mert csak nekünk lesz rosszabb
2017. szept. 30. 21:58
 66/176 anonim ***** válasza:
78%

Drága kérdező, ezt írta a 46-os:

"Nem szoktam ilyet kivánni senkinek, de remélem hogy téged hamarosan agyonvernek a románok."

Tudsz is szöveget értelmezni?

A 46-os arra utalt, hogy még előfordulhat, hogy téged is megverhetnek a románok csak azért, mert magyarul szólaltál meg...

Hányszor kell még elmondanom?

2017. szept. 30. 22:01
 67/176 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kérdező, bizonyítsd be a kedvünkért, hogy tényleg román állampolgár vagy, és ezt

"Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.

Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna"

fordítsd le nekünk fonetikusan románra.

2017. szept. 30. 22:02
 68/176 A kérdező kommentje:
# 66 Tudok szöveget értelmezni, az illető azt írta, reméli hogy agyonvernek
2017. szept. 30. 22:04
 69/176 A kérdező kommentje:
# 67 Egy fordítóirodában megcsinálják neked
2017. szept. 30. 22:05
 70/176 anonim ***** válasza:
80%
De én tőled kértem, aki olyan jól ismeri a románok kultúráját és nyelvét, két mondat, nem nagy dolog.
2017. szept. 30. 22:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!