Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?
Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.
Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna
"Azt mondjuk még mindig nem értem, hogy miért akarjátok, hogy engem megverjenek a románok"
Ki akarta azt neked? :D
Mit beszélsz már megint hülyeséget?
Hol olvastál te olyat, hogy "Már csak azért is verjenek meg, mert magyar vagy"? :D
Én csak felhívtam a figyelmedet arra, hogy nehogy még téged is agyon verjenek, mert magyarul beszélsz!
A 2 nem ugyan az!
Már megint kiforgatod a szavainkat, kérdező!
Drága kérdező, ezt írta a 46-os:
"Nem szoktam ilyet kivánni senkinek, de remélem hogy téged hamarosan agyonvernek a románok."
Tudsz is szöveget értelmezni?
A 46-os arra utalt, hogy még előfordulhat, hogy téged is megverhetnek a románok csak azért, mert magyarul szólaltál meg...
Hányszor kell még elmondanom?
Kedves kérdező, bizonyítsd be a kedvünkért, hogy tényleg román állampolgár vagy, és ezt
"Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.
Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna"
fordítsd le nekünk fonetikusan románra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!