Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?
Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.
Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna
Amit egy focipályán végre lehet hajtani "sport" néven,én azt a szobámban megcsinálom.
A szobámban is tudok felülést csinálni,helyben futni,guggolást végezni.
Ehhez nem kell több száz nm2-es füves terület:D
Abúzus elég szarul hangzik annyit szent :D
Még annyit tennék hozzá, ha már feljött a téma: nyílt titok, hogy a 2006-os tüntetések eldurvulásában Orbánéknak vastagon benne volt a keze. Ezért is nevetséges, amikor egy Gulyás Márton féle figuráról terjesztik, hogy nemzetbiztonsági kockázat, meg szinte már polgárháborút vizionálnak őszre. Gulyás a légynek se tudnak ártani... Meg aki velük szemben kicsit is kritikus, azt biztos Soros fizeti, na persze.
Kevesebb volt a látszatmunka? Ha a munkák egy hatalmas része nem csak látszat volt, akkor miért esett óriásit a foglalkoztatottság egyből amint összeomlott a rendszer? Nem csak a munkák, egész iparágak csak látszatra voltak kitalálva, mert marhára nem volt gazdaságos, de terv alapon ment minden.
Nem mondom, hogy a privatizáció olyan remekül sikerült, meg ennek a rendszernek is vannak hátrányai. De a múltba révedés helyett, mi lenne ha megpróbálnánk a demokráciát és a kapitalizmust megfelelő módon művelni? Akkor talán többet élveznénk az előnyeiből! Nem kellene megragadni ebbe a félkommunista uram-bátyám kapitalizmusnál, ami most van Magyarországon legalábbis. A fejekbe is kéne egy rendszerváltás nem csak papíron.
A látszatmunka alatt a bürokráciát értem, az állami aparátus (ha már ennyire szeretitek az idegen szavakat) egy csomó pénzt emészt fel mindenfele.
A felelőtlenül végrehajtott privatizáció is okolható, illetve a Szovjet únió, ami összzeomlott, nagy piac volt, sok dolgot exportáltak az országok nekik.
Az általad említett demokrácia nem fenntartható, külföldön már látható, hogy össze fog omlani az egész, helyette ott lesz a sariah, amiben nekünk nem lesz semmi jó, sőt, ellenkezőleg.
Mert az emberek nem képesek normálisan kezelni a korlátlan szabadságot, szerinted jót tesz az országnak, hogy mindenki elmegy?
Szerinted mi volna a megoldás a születések számának esésére?Egy régi, már működő alternatívát neveztem meg.
"hiszen kultúrált emberek vagyunk"
Hát az meglátszik rajtad, hogy nem vagy képes kultúráltan kifejteni az álláspontod, csak szitkozódni tudsz, libsizni azokat akik nem értenek egyet Orbánékkal :D
És igaza is van az egyik kommentelőnek, te nem félsz attól, hogy holtra vernek majd a románok?
Apropo, Orbán tud-e egyáltalán a magyarokat ért atrocitásról Romániában?
És tesz is valamit ez ellen Viktor?
Miért nem védi meg ezeket a magyarokat?
Erre válaszolj már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!