Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?
Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.
Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna
#49 Hol látol te szitkozódást, te is láthatod, hogy azt csak a liberálisok csinálják, meg a Fidesz ellenesek.
Nincs miért félnem a románoktól, itt a környéken normálisak, a Partiumban élek, ott van gond, ahol szórványban él a magyarság.
A Fidesz nem igazán tehet semmit, a románok egyből azt mondanák rá, hogy vissza akarja venni Erdélyt, ez a mániájuk, szinte félnek ettől, ezért gyűlölik azokat, akik nem olvadtak be
Ahaaa...
Szóval ezt olvasod, mi? :D
Mindenhol csak Orbán Viktor nevét látom az oldalon!
Nem csodálom, hogy totál agymosott lettél, kérdező!
"Fidesz nem igazán tehet semmit"
Na látod, okoska? :D
Akkor meg mégis, mit vársz a Fidesztől, ha semmit nem tesz értetek? :D
Na, hoppácska :D
# 53 Azért van olyan sok cikk róla, mert most ünneplik a reformáció 500 éves évfordulóját és volt látogatóban Kolozsváron, itt ez nem számít mindennapi dolognak.
Egy református templom felavatásán is részt vett Szászfenesen.
"Nem igazán tehet semmit nem egyenlő azzal, hogy nem is tesz semmit, megteszi, amit tud, sok óvoda épült itt Magyarországi kormánytámogatásból"
Most a közbiztonsághoz hogy jön ide az óvoda? :D
Magyarázd már meg nekem :D
Nem az óvodáról kérdeztelek, hanem arról, hogy miért nem tesz semmit azért a Fidesz-kormány, hogy ne történjen több atrocitás :D
Én ezt kérdeztem!
Ne beszélj mellé :D
"sok óvoda épült itt"
Nálatok minden épül, de nálunk meg sok minden r0had szétfele, és ez óriási különbség, te okoska!
A mi pénzünk megy rátok, a TI országotokat építi ez a gátlástalan féreg, a mi országunkat meg szétrombolja, kiűzi a külföldi cégeket, csődközeli helyzetbe hozza a nagyáruházakat, kisvállalkozásokat, a kórházakban omlik a vakolat, emberek ezrei halnak meg évente emiatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!