Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?
Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.
Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna
Nézted az oldalt, amit linkeltem, bántanak még egy kisebbséget annyira, mint itt Romániában, ráadásul szinte bűntetlenül?
A román kormány nyiltan magyarellenes, milyen másik országban engednék még meg ezt, hogy ennyire bántana egy kissebbséget?
Mert Orbán szervezte a megmozdulásokat, ne félj csak!
És azok nem "békés tüntetők" voltak, akik autókat, kukákat gyújtottak fel és borítottak, hanem FOCIHULIGÁNOK!!!
Hoppácska!!!
Itt egy másik érdekesség :D
"Abuzus?Nem tudnak ezek magyarul?"
Dehogynem :D
Csak te nem tudod értelmezni a szó jelentését :D
Abúzus: jogtalanság, visszaélés!
Szóval miről is beszélünk?
Ki nem tud magyarul? :D
"Tisztába vagyok a jelentésével"
Akkor meg miért kérdezted, hogy "Tudnak ezek magyarul"? :D
És piszkosul nem eröltetett, mert Orbán komolyan visszaél hatalmával, az egész országot magáévá akarja tenni, önkényuralmi rendszert épít, megzsarolja az országot, terrorizálja, megszabja, miről legyen népszavazás, és nem engedi, hogy MI DÖNTSÜNK saját sorsunkról!
Neked ez a demokrácia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!