Mi ez a nagy Fidesz ellenesség?
Hiszen mindent megtesz ez a párt az országért, most például a Soros terv végrahajtásának megakadályozása van soron, és meg is fogja tenni, én bízom benne.
Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot, ilyet az Mszp sosem tett volna
Niylvánvaló troll. Még ha nem írtad volna bele, hogy "erdélyi magyarként" (amire tudod, hogy különösen ugranak itt), akkor is nyilvánvaó trollkérdés volna.
Gyenge próbálkozás, megbuktál.
"erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot"
Igen? :D
És te azt gondolod, hogy ha megkaptad az állampolgárságot, akkor aranyéleted lesz és minden javat megkapsz a vezértől? :D
Magyarországon élsz?
Biztos, hogy nem!
Akkor meg miért vagy olyan, hogy beleavatkozol a magyar belpolitikába, ha kint élsz?
"mindent megtesz ez a párt az országért"
Saját magukért tesznek meg mindent, nem az országért. Egyre mocskosabb és aljasabb dolgokat. Igen, néha valóban érezheti úgy az ember, hogy neki most jó amit csinálnak. De összességében? Pofátlanok, így jellemezném őket egy szóval. És ez semmiképp sem egy jó kormányzás jelzője.
"Rá fogok szavazni, hiszen erdélyi magyarként megadta nekem a magyar állampolgárságot"
Neked legalább egy zsák krumplit se kellett adni a szavazatért.
Szóval a kérdező inkább a gyűlölet kormányát támogatja, a "demokráciának" nevezett diktatúrát, szavazatvásárlást és az agymosást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!