Láttátok már a facebookon ezt a profilt?
Akinek van facebookja az meg tudja nézni, már nagyon sokan bejelentették az oldalt és még mindig nem törölték, nagyon durva. Felháborító!!!!
Már megbocsáss én egyetemet végeztem, dehogy te nem, az biztos. Negatív iq-val rendelkező szerencsétlen loser!!
Muszáj neked ilyen formába megnyilvánulnod, nem tudsz normálisan viselkedni? Baj van az idegrendszereddel? Kezeltesd magad! Részemről befejeztem, hisz nekem te nem vagy vitapartner! Beszélgess magadba, vagy az alulképzett barátaiddal.
17:08-as....itt szerintem SENKI nem kérkedett azzal hogy külföldi,SENKI nem magyarkodott, nem is POLITIZÁLTUNK!!!! itt az adott oldalról volt szó és mellesleg szóba került, hogy külföldön élünk. TE voltál az aki rettenetes intelligens módunk nekünktámadtál. de én csak keserűséget érzek a hozzászólásaidból. de tudod mit kívánom, hogy kerülj külföldre és utána a hozzád hasonló emberek magyarországon rúgjanak beléd hogy "hazaáruló" vagy...
és mondok mégvalamit, attól hogy az ember külföldön él még magyar marad és igenis futhat magyar polóban akárhol a világban.
Úgy látom sikerült, megszüntették az oldalt.
"Az nem lehet, hogy annyi szív
Hiába onta vért,
S keservben annyi hű kebel
Szakadt meg a honért."
Sikerült, szép volt GYIK-csapat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!