Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Láttátok az atv-ben? Gyurcsány...

Láttátok az atv-ben? Gyurcsány menedékjogot fog kérni Izraeltől!

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Mellik az-az ATV?Az amelyikben Fasy Adam mulat?Az szoci tv volt ha jol emlekszem...Most mar arra is ratette a kezet a jobbik?:D
2011. szept. 14. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Jah!Egyebirant en meg engedelyt kerek a kis szurkektol hogy beszalhassak a cseszealjukba es elhuzhassak vegre errol az idetlen bolygorol ahol ennyi hulyeseget irkalnak ossze!:D
2011. szept. 14. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam. Én biztos nem mertem volna nyilvánoság előtt ilyet mondani, főleg az ATVben!
2011. szept. 14. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt olvastátok?

[link]

"Közéleti személyiségek tiltakoznak Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztése ellen. Az MTI-nek kedden este elküldött közlemény szerint ugyanis "koncepciós eljárást indítanak a volt miniszterelnök ellen"."

"A közlemény aláírói között ott van Békesi László közgazdász, Demszky Gábor volt főpolgármester, Heller Ágnes filozófus, Kuncze Gábor volt országgyűlési képviselő, Mécs Imre mérnök, Tamás Gáspár Miklós filozófus, Vágó István televíziós műsorvezető és Vekerdy Tamás pszichológus."

Szóval... Izrael Gyurcsány mellett áll.

2011. szept. 14. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A fenti felsorolásban még van pár személy, akiket Gyurcsány mellé kellene ültetni a bíróságon.
2011. szept. 14. 19:27
 6/9 Dick Esmen ***** válasza:
45%
Ez elég érdekes azok után hogy azt mondta hogy nyugodtan adja ki az országgyűlés.
2011. szept. 14. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

linket kérek ahol gyurcsány szájából hallom a következőt: Menedékjogot fogok kérni Izraeltől.

Addig nem hiszem el ezt (egy NEM mszp-s és nem Gyurcsány imádó hanem hiszem ha látom Magyar állampolgár)

2011. szept. 14. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező erre gondolt:

[link]

2011. szept. 14. 20:50
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Gyurcsányt fel kell kötni Orbán mellé.
2011. szept. 14. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!