Mi lesz ha mindenki itt hagyja Magyarországot, úgy tesz mint amit Gyurcsány mondott?
Lehet hogy ők ingázok de ők már oda tartoznak!Az más kérdés hogy abbol a pénzbol éldegélnek itthon igy konnyu!De nem mehet mindenki el ha mégis mi lesz itt?Ez nagy unio?Gyurcsány Orbány EYKUTYAA !
Mit mondott Gyurcsány? És kiknek mondta?
El lehet menni! Kinek mondta? Számszonnak a szadiszta szatírnak, észszámosz eszküszegő szélhámosznak Szíriából. Szerinted?!
Aki nem emlékszik, annak leírom:
Miután megválasztották Gyurcsányt másodszor is, és az ígéretek helyett elkezdték a megszorításokat, Gyurcsány azt mondta:
-Akinek nem tetszik, el lehet menni az országból.
Szerintem ez még az öszödi beszédnél is felháborítóbb volt, már emiatt is le kellett volna mondania. Hogy mondhat ilyet egy miniszterelnök a saját választópolgárainak?! Ez az otthonunk, könyörgöm.
Hát, egyébként ettől a riporttól eldurrant az agyam, hogy tényleg mi mennyire kevés pénzért dolgozunk. Sajnos nekem nincs lehetőségem kimenni, mert a szeretteimet nem hagynám itt.
Szóval emiatt azért sokan nem fognak elmenni, de a diplomás fiatalok bizony elmennek. Ezt persze a kormány is tudja, nem véletlenül akarja őket röghöz kötni.
Nem fog mindenki elmenni és nem azért mert lusta a magyar... hanem mert magyar. Minden ember elsősorban a hazájához ragaszkodik, mert ott van a családja és a barátai.
Én nem rég költöztem ki párommal Angliába, jól megvagyunk itt, de nem az otthonunk. Ha javulna otthon a gazdasági helyzet, akkor haza mennénk.
Sokakat kérdeztem ismerőseim közül, ők kijönnének-e, de mind hülyének néztek. Sokan elégedettek azzal amilyük van. Esetleg a szülők támogatásával bírnak stb.
Szóval nem kell félni az ország elnéptelenedésétől.
Úristen, mennyi sötét ember van itt. Fogalmatok sincsen arról, amit beszéltek...
Segítek. A munkaadóknak mondta:
"Úristen, mennyi sötét ember van itt. Fogalmatok sincsen arról, amit beszéltek... "
Ugye milyen sz*r újraértelmezve hallani a pártfőtitkár elvtárs szavait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!