Mi lesz ha mindenki itt hagyja Magyarországot, úgy tesz mint amit Gyurcsány mondott?
Lehet hogy ők ingázok de ők már oda tartoznak!Az más kérdés hogy abbol a pénzbol éldegélnek itthon igy konnyu!De nem mehet mindenki el ha mégis mi lesz itt?Ez nagy unio?Gyurcsány Orbány EYKUTYAA !
"Ugye milyen sz*r újraértelmezve hallani a pártfőtitkár elvtárs szavait?"
Én inkább kiforgatásnak nevezném (bár nem bírom Gyurcsányt). Ha valaki papagájként mantrázik valamit, legalább fogalma legyen róla, mit gagyog.
"coveant és lázár mit is mondott?! vagy csak a kedvenc baloldali harci papagájaiddal vagy tisztában?"
Nem barátom, én pontosan tudom, mit idézek, és nem a kocsmában hallott félmondatokat verklizem, mint például itt egyes (khm-khm) félnótások...
Lehet, hogy Budapestről nem akar senki külföldre menni, de valahogy Baranyában és más megyékben teljesen más a helyzet, arra felé mindenki külföldre akar menni, mert sokan egyik napról a másikra élnek lassan nem lesz középréteg, mivel valaki elszegényedik, valaki meg a felső réteghez fog tartozni.
Én már megtettem ezt a lépest 18 évesen és mikor nézem a neten a híreket, csak az jut eszembe "a sok birka.... megint".
Nyugi!!! A legtöbb ember nem fog elmenni, és nem azért,mert nem akarnak,hanem mert nem tudnak.
Nem elég ám a nyelvet tudni. Ahhoz kapcsolatok is kellenek,meg tőke. Pénz, hogy kimehessek, és ott az első fizuig éljek valamiből.
Miért nem tud az öcsém kimenni,pedig tud németül, és miért nem tudok én,pedig tudok angolul. Hát ezek miatt tesókáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!