Qwertzu10 kérdése:
Ti, is láttátok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Minap voltam a boltba, és megdöbbentem, az eddig vásároltam néha-néha energia italt (Monster) ami 279 forint volt...egy hónap múlva, meg már 699...Orbán Viktor nincs eszénél emberek??Végén a kenyér is ennyi lesz???2011. szept. 9. 19:15
1/9 anonim válasza:
szerintem valamit félreértettél. Nem a termék fogyasztói ára emelkedik drasztikusan, hanem az adója. Szóval mondjuk ha vmi 150 ft most, az nem 300 lesz, hanem „csak” 180 kb.
2/9 anonim válasza:
Most ilyen divat lett a Monster energia ital, megengedhetik a drága árat.
3/9 A kérdező kommentje:
Hááát, szememnek hiszek sajnos.:DAz adót is mi fizetjük ki
2011. szept. 9. 20:02
4/9 anonim válasza:
értem én, persze hogy nekünk kell kifizetni, és én sem örülök a drágulásoknak, de azért jobb hogy csak az adó emelkedik akár a duplájára, mint a komplett adózott késztermék felhasználói ára emelkedne a kétszeresére. Valahogy majdcsak kinyögi a paraszt amit muszáj, nekik mindegy, nekik telik. Mi meg majd ismét lemondunk valamiről.
5/9 anonim válasza:
inkább az dráguljon, mint a kenyér.. :)
6/9 anonim válasza:
Én a minap láttam 520-ért, bár már ennyiért (sem) vennék energiaitalt. :)
8/9 anonim válasza:
Ami kell, annak marad az ára. Később az lesz majd, hogy "hát az egészségkárosító nehogymár olcsóbb legyen, mint az egészséges! Fizessenek az egészségért!" és majd az "egészséges" dolgok ára is fel fog menni. Egyébként ezt az egyet (talán) támogatom valamennyire, mert inkább ebben adózzunk, az élvezeti cikkekben, mint az alapvető, élethez nélkülözhetetlen dolgokban...
9/9 anonim válasza:
Igen frusztrált, elkeseredett ember lehetsz ha egy doboz energiaital láttán is a királyunk jut eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!