Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tudunk írni Orbán...

Miért nem tudunk írni Orbán Viktornak a facebookon? Tele van az oldala dicshimnuszt zengő arctalan statisztákkal. Akik a tetszik re kattintanak csak véleményt szeretnének írni és nem tetszik nekik!

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 22:53
1 2
 1/12 anonim válasza:
22%
jelöld ismerősenk...
2011. aug. 23. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
lőjj rá 1 tetsziket különben nem fog menni...majd ha kidühöngted magad 1-2 nap mondjuk akkor jobb alul van h nem tetszik...
2011. aug. 23. 23:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Hiába nyomtam tettsziket akkor sem tudtam írni neki. És rengetegen jártunk így!!! De arctalan zombik komentjeit lehetett olvasni.
2011. aug. 23. 23:18
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Biztos hogy le akarod szidni, ráadásul a saját neved alatt?
2011. aug. 23. 23:37
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

A lehetőség:

Csak droidok írhatnak.Akik a narancsködtől nem látnak.Ehhez "tetszik" gombot kell nyomnod,és ha már régóta droid vagy,akkor hozzá is szólhatsz,mivel látják,hogy csak s.gget nyalni mész.

B lehetőség:

Nyomhatsz te akármilyen gombot,oda külön beregisztrált,emberek írhatnak,akiknek a beállítások alatt ez engedélyezve van.Mondanom sem kell,hogy javarészt ezek nem élő emberek,hanem valaki ezzel foglalkozik,(fidesz/orbán kérésére-parancsára)hogy különböző nickek alatt írogassanak.

Barátom!Nem éri meg,hogy orbánnak nyomj egy tetszik gombot.Hagyd a fenébe.

Arra lennék kíváncsi,ha lenne egy nem tetszik gomb,mennyien nyomnának rá..Lehet túlterhelné a rendszert:-)

2011. aug. 24. 00:31
 6/12 anonim ***** válasza:
25%

"Arra lennék kíváncsi,ha lenne egy nem tetszik gomb,mennyien nyomnának rá..Lehet túlterhelné a rendszert:-)"

tudod barátok az országnak több mint a fele, még mindig velük van ;-)

2011. aug. 24. 02:37
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Soha nem volt az orszag fele FIDESZ-parti! Csak egyharmada! Csak a valasztasi rendszer miatt nyertek.
2011. aug. 24. 08:34
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
az ország fele kb alapból nem ment el szavazni/nem szavazhatott, ezáltal soha a büdös rektes krva életben nem állt velük a fél ország, csak max az ország felének a fele...
2011. aug. 24. 11:14
 9/12 anonim ***** válasza:
45%

Az ország több mint fele vele a fidesszel van. Én is!

Postoltam a facebookon, de nem dícsőitettem, csak örülök neki, hogy végre lezajlik a rendszerváltás kishazánkban és elfelejthetjük a szocializmust!

2011. aug. 24. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem úgy mint a Március 15. bértapsolók voltak, így itt is azok írhatnak akiknek megmondják, hogy mit akarnak írni, hozzászólni és nem utolsó sorban, hogy mi a véleményük az imádott vezérükről!!!
2011. aug. 24. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!