Miért nem tudunk írni Orbán Viktornak a facebookon? Tele van az oldala dicshimnuszt zengő arctalan statisztákkal. Akik a tetszik re kattintanak csak véleményt szeretnének írni és nem tetszik nekik!
A lehetőség:
Csak droidok írhatnak.Akik a narancsködtől nem látnak.Ehhez "tetszik" gombot kell nyomnod,és ha már régóta droid vagy,akkor hozzá is szólhatsz,mivel látják,hogy csak s.gget nyalni mész.
B lehetőség:
Nyomhatsz te akármilyen gombot,oda külön beregisztrált,emberek írhatnak,akiknek a beállítások alatt ez engedélyezve van.Mondanom sem kell,hogy javarészt ezek nem élő emberek,hanem valaki ezzel foglalkozik,(fidesz/orbán kérésére-parancsára)hogy különböző nickek alatt írogassanak.
Barátom!Nem éri meg,hogy orbánnak nyomj egy tetszik gombot.Hagyd a fenébe.
Arra lennék kíváncsi,ha lenne egy nem tetszik gomb,mennyien nyomnának rá..Lehet túlterhelné a rendszert:-)
"Arra lennék kíváncsi,ha lenne egy nem tetszik gomb,mennyien nyomnának rá..Lehet túlterhelné a rendszert:-)"
tudod barátok az országnak több mint a fele, még mindig velük van ;-)
Az ország több mint fele vele a fidesszel van. Én is!
Postoltam a facebookon, de nem dícsőitettem, csak örülök neki, hogy végre lezajlik a rendszerváltás kishazánkban és elfelejthetjük a szocializmust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!