Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tudunk írni Orbán...

Miért nem tudunk írni Orbán Viktornak a facebookon? Tele van az oldala dicshimnuszt zengő arctalan statisztákkal. Akik a tetszik re kattintanak csak véleményt szeretnének írni és nem tetszik nekik!

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 22:53
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én nem jelöltem ismerősnek facebook-on, isten őrizz!!!

Rákatt a notes-ra, és ott vannak különböző témák, és én a munkahelyteremtéssel kapcsolatos témába mentem bele, és ott írtam neki. Meg is jelent, nem volt vele gond.

2011. dec. 3. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért írsz ilyeneket, kérdező, pl. én simán tudtam már oda írni. Én mem vagyok narancsködös sem, de tettem már fel kérdést.

Szoktak oda kérdések, sőt, kritikák is íródni, és csak a nagyon gázakat szokták leszeni az adminok. Mint minden más közszeplő oldaláról is, hisz ezért kapják a fizetésüket.

2012. szept. 18. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!