Láttátok már a facebookon ezt a profilt?
Akinek van facebookja az meg tudja nézni, már nagyon sokan bejelentették az oldalt és még mindig nem törölték, nagyon durva. Felháborító!!!!
A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.
Nem is olyan rég voltam "Szlovákia" egy "szlovákok" által sűrűbben lakott részén. Egyszer csak hallom, hogy egy 10 éves forma gyerek a második emeletről üvölt, hogy ilyen meg olyan magyarszki. Aztán egy helyi magyar barátom világosított fel, hogy épp az országunkat, meg az anyánkat szidja. Aztán két ismerősömet pedig bevitték éjszakázni, mikor fordított irányba is megtörtént az eset. Ez a szólásszabadság. (folyt köv.)
"A 36-os kolléga nem magyar, hanem világpolgár."
Csak tudnám, hogy akkor még mit keres itt.
Miért nem megy Kozmopolitumba lakni?
"Csak tudnám, hogy akkor még mit keres itt.
Miért nem megy Kozmopolitumba lakni?"
Még 2-3 év és megyek. Ha megnyerem a lottót, akkor már ebben az évben.
"A 36-os kolléga nem magyar, hanem világpolgár."
Pontosan! Világpolgár vagyok.
A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.
Két részre bontottam a válaszom, hogy ha esetleg törölnék, a szalonképesebb fele megmaradjon.
Szóval nyilván, ha szólásszabadság van, leírhatom a véleményem és ezt mindenkinek el kell viselni.
Tehát "Szlovákia" nem létezik, szlovák nyelv sem létezik és szlovákok sincsenek. Csak Magyarország, meg Csehország van, meg egy kis gazdátlan terület, amit identitászavaros cseh szeparatisták uralnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!