Láttátok már a facebookon ezt a profilt?
Akinek van facebookja az meg tudja nézni, már nagyon sokan bejelentették az oldalt és még mindig nem törölték, nagyon durva. Felháborító!!!!
"Az is felháborító, hogy törölték a youtube-ról NemzetiYoda "Szar korona" videóját. Ha neki ez a véleménye, akkor hadd mondhassa el."
Az a gond, hogy ez nem az ő véleménye, hanem azoké, akik beleverték a fejébe az egészet, és közben elhitették vele, hogy ezt saját magától, a szent szabadgondolkodásból meríti.
MI magyarok persze szidhatjuk a cigányokat, zsidókat, b.uzikat, románokat ugye?
A megoldás az lenne, ha bármilyen effajta "konfliktusban" mindkét oldal ku.ssolna és észrevenné, hogy EZ NEM MEGOLDÁS!!!
ui.: gondolom most a sok okos gárdista azzal fog jönni, hogy cigány,zsidó, vagy meleg vagyok... nem baj, ti ennyire vagytok képesek, legyetek büszkék magatokra!:)
"Az a gond, hogy ez nem az ő véleménye, hanem azoké, akik beleverték a fejébe az egészet, és közben elhitették vele, hogy ezt saját magától, a szent szabadgondolkodásból meríti."
Ezt honnan veszed? A pszichológusa vagy? Netán van róla egy agy-térképed az előttről és az utánról, hogy ilyen videókat kezdett el csinálni?
Ahelyett, hogy összeesküvés elméleteket, meg tudatmódosítókat képzelnél a dologba, racionálisan kéne gondolkodni. Nem a CSI:NY-ben élünk.
"ez neked demokrácia? én azt hittem ez rasszizmus"
Ha valaki rasszista, akkor meg kéne engedni neki, hogy nyíltan vállálja Hitler tanait, de ha emiatt bárkit is bántana, akkor börtönbe kell zárni! Ez a demokrácia. Bármit megtehetsz, amíg nem ártasz vele másnak!
most mit csodálkoztok? mindjárt valamelyik jobbikos csinál egy antiszlovákot. vagy már lehet hogy van is.
erőszak erőszakot szül. ennyi.
Képzeld antiszlovákos még nincs. És itt nem a jobbikról van szó, hanem arról, amit keltenek az emberekben.
Én magyar vagyok és személy szerint bánt, hogy ország világ előtt egy senkiházi szlovák befeketíti hazámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!