Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti ha bejelöltök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ha bejelöltök facebookon 1 fiut akivel még soha nem beszéltetek, és valószinüleg csak a facebookon láttátok a képét akkor azt milyen okbol teszitek?

Figyelt kérdés
Pár számomra ismeretlen lány csak ugy bejelölt engem facebookon és érdekelne, hogy vajon mi indokbol tehették... (helyesirásér bocsi:P)
2010. dec. 7. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
El akarja adni a szerveidet.
2010. dec. 7. 19:09
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
hehh ezzel a problémával én is sokszor küzdök bár én inkább azért mert szeretem nagy lábon élni az életet és sokat bulizok.. és nem nagyon emlékszem mindenkire mindenre...valoszinüleg tetszel nekik és a következö lépést ezek után általában neked kell megtenned vagyis a kommunikácio megkezdését
2010. dec. 7. 19:28
 3/13 A kérdező kommentje:
bulibol biztos nem, mert bulizni nem járok.. és , hogy kommunikáljak vele, ha semmit nem tudok róla?Miként szólitsam meg? Facebookon irjak neki?
2010. dec. 8. 16:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
persze vagy irj neki egy üzit vagy ha fent van chaten akkor ott kezdj kommunikálni esetleg vedd fel msnre és kérdezd meg hogy szia látom bejelöltél csak bocsi de nme nagyon tudom hogy honnan ismerlek elmondja és akkor jah jo blabla kezdöthet is a társalgás:)
2010. dec. 8. 21:18
 5/13 A kérdező kommentje:
es az nem szamit ha honapokkal ezelott vett fel?egyebkent ok megfogom majd probalni
2010. dec. 11. 19:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
mert ha neki csak 200 ismerőse van az gáz! Tudod ma az a király akinek facebookon myvipen többmint 10.000 ismerőse van !
2010. dec. 26. 15:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak azért jelölnek be ismeretlenül:

1. tetszel nekik

2. minél több ismerősük legyen(szánalom)

Némely ember tényleg azt hiszi, hogy az menő, ha mindenkit bejelölgetnek. Én még olyan embert sem jelölök be, akit csak látásból ismerek.

2010. dec. 26. 15:26
 8/13 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy bejössz nekik (:
2010. dec. 26. 16:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A szervkereskedelem megmagyarázná a dolgot. hmm
2010. dec. 26. 17:51
 10/13 anonim ***** válasza:
majd jön a körüzenet, hogy keres spénzt az internettel, kattints ide, vegyél ezt-vegyél azt, csatlakozz az eladósdihoz, vagy lépj be az internetes munka című pilótajátékok százezrének egyikébe.
2010. dec. 26. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!