Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjam a csokit szülinapomra egy sráctól aki nekem egyáltalán nem tetszik, de valószínűleg én tetszek neki?
Figyelt kérdés
Tudja, hogy nekem nem tetszik. Ugyan még ő sem mondta a szemembe, de eléggé látszik. Rajtam is látszik, hogy egyáltalán nem tetszik. Az egy dolog, hogy külsőre sem, de belsőre is fura fazon. Már mondtam neki kb 5x, hogy nem kell semmit adnia, de nagyon ragaszkodik hozzá... 15/L2011. jún. 29. 14:37
1/9 anonim válasza:
akkor mondd meg neki,h köszönöm szépen,nagyon jó barát vagy:) és vedd el:D
2/9 anonim válasza:
Igen, ez eléggé kényelmetlen szitu, ismerős...de hé, a csoki az szent dolog! Nyugodtan fogadd el és kínáld meg! :))
3/9 matyas95 válasza:
Vedd el tőle, akármit is adjon. Szerintem a virág lenne a legalkalmasabb de a csoki sem rossz dolog. Semmiképpen se utasítsd vissza. Majd rájön, vagy megtapasztalja hogy egyáltalán nem jön be neked. Amint mondtam foggadd el az ajándékot, de ne agy semmi olyan jelet amiből arra következtet hogy viszont érzel.:)
4/9 anonim válasza:
A csokit fogadd el és köszönd meg.Majd észreveszi hogy te csak barátkozni akarsz vele és semmi több :)
5/9 anonim válasza:
Ha magamra gondolok, nincsen az a csúf nő a világon, akitől egy nagy tábla milka csokit örömmel ne fogadnék. A csoki az csoki... :)
6/9 A kérdező kommentje:
igaz. :) mondtam neki, hogy ha tényleg szeretne adni valamit elfogadom, de nem jelent semmit. azt mondta persze, ez csak ajándék.
majd rátok gondolok amikor eszem a csokit. :P
2011. jún. 29. 14:54
8/9 A kérdező kommentje:
ugye? :D:D
2011. jún. 29. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!