Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondás: "Aki nincs benn az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondás: "Aki nincs benn az életedbe, az valószinűleg okkal nincs benne". Ez mennyire szokott bejönni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 23:24
 1/8 Futurare ***** válasza:
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Honnan tudod, hogy nem lenne jó, ha megismernéd Löblan Győzőt? Bármi lehet belőle.
2011. márc. 19. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Bizony, hogy okkal nincs benne az életemben:) Azért nincs benne az életemben, mert nem vagyok rá kíváncsi vagy azért mert rám nem kíváncsi. Én is azért nem vagyok az életedben, mert nem vagyok rád kíváncsi.
2011. márc. 19. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:

2.-nak

De ha jobban megfigyeled akkor ő feltett egy kérdést és te válaszoltál rá ami által része lettél az életének bármilyen kis hatással is de mégis csak ott vagy.

2011. márc. 19. 23:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Mióta lettem az ő része?? Ne logikázd túl:) Semmi közöm nincs hozzá csak válaszoltam egy kérdésre:P Nem ismerjük egymást vagyis nincs benne!
2011. márc. 19. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocsi:) Mindent tulkombinálok

3. voltam

2011. márc. 20. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez igaz.
2011. máj. 27. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy hülyeség és közhely.

Ha nincs benne, annak van valami oka, mindegy mi. Mindennek van valami oka. Ugyanúgy van valami oka, ha benne van.

Ez a mondat, kb. olyan, mintha azt mondanád "A városban az autók okkal mozognak". Annyit is ér. Egyértelmű, hogy mindennek van valami oka.

2011. máj. 27. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
a "3.nak" .. egyáltalán nem kombinálod túl, télleg része lett az életének... ismerten vagy ismeretlenül, de mégis csak volt annyira kíváncsi hogy elolvasta a kérdést .. még ha ez akaratlanul is történt, kíváncsi volt a kérdésre, amivel meg még rádobott egy lapáttal az az, hogy válaszolt is a kérdésre :) tehát ennyi.most én is a tiéteknek :$ :D
2011. máj. 27. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!