Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szidja mindenki Orbánt,...

Miért szidja mindenki Orbánt, amikor azt látom, hogy mindenki gazdagabb a környezetemben mint Gyurcsány idején?

Figyelt kérdés
Én volt, hogy kerestem 80 ezret 2006 környékén, és akkor még jónak számított, befoghattam a számat, hogy van munkám. Most 200-300 ezreket keresek, válogathatok a munkák közt... Sokaknál ugyan ezt látom, 60-70 ezres nettó éhbérekért güriztek, most több százezreket keresnek. Mindegyiknél ott van a több százezres okostelefon, kocsikat vesznek, 20-30 milliós házakba költöznek, drága ruhákba járnak. STb.. én úgy látom, hogy gazdagodnak a magyar emberek, gyarapodik az ország, akkor mi ez a sok elégedetlenség? Ezek az emberek közt is van aki panaszkodik, hogy Orbán meg Mészáros így-úgy lop, meg nincs demokrácia... MSZP is lopott, csak szegények voltunk mint a templom egere, az jobb volt?

2017. máj. 3. 23:03
 11/97 anonim ***** válasza:
11%
Itt annyit fogsz kapni érvként, hogy muh Orbán. :D
2017. máj. 3. 23:41
 12/97 anonim ***** válasza:
98%

"2006-ban diplomával kerestek ennyit az ismerőseim"

És 11 év alatt szerinted nem volt infláció?

2006-ban lehet 150 ezret keresett egy mérnök mondjuk, de annak a fizetésnek a vásárlóereje kb ugyan annyi volt, mint most egy 300 ezres fizetésnek.

2017. máj. 3. 23:42
 13/97 Estádio de Felchút ***** válasza:
95%
Rosszabbul kefélünk, mint 10 éve.
2017. máj. 4. 00:39
 14/97 anonim ***** válasza:
76%

"BP-en például nem nagyon keres senki sem 150 alatt, már lassan egy takarító sem... "

Egy szobás albérletet sem láttam 40 ezer alatt. Itt Egerben annyiért 3 szobás családi házat kapsz.

Ha egyszer eltörölnék a banki hitelt, hidd el nagyon lecsökkene az új házat, autót, telefont vásárlók száma.

2017. máj. 4. 01:18
 15/97 anonim ***** válasza:
96%
Miért szidja mindenki Orbánt, amikor azt látom, hogy mindenki gazdagabb a környezetemben, mint Szent István idején?
2017. máj. 4. 02:08
 16/97 anonim ***** válasza:
85%
Feltehetőleg, nem a környezetedben élnek és mások a tapasztalataik, mint neked. Van ilyen.
2017. máj. 4. 03:13
 17/97 anonim ***** válasza:
70%

"Feltehetőleg, nem a környezetedben élnek és mások a tapasztalataik, mint neked. Van ilyen."

Nem, ez egyszerűen lehetetlen! Ilyen nincs!

2017. máj. 4. 05:56
 18/97 anonim ***** válasza:
94%
2017. máj. 4. 07:09
 19/97 anonim ***** válasza:
96%

szerintem nyugodtan hasonlítsd össze a 2006-os árakat a maival, eltelt 11 év.

pont pont pont.

2017. máj. 4. 07:23
 20/97 anonim ***** válasza:
96%

,,BP-en például nem nagyon keres senki sem 150 alatt, már lassan egy takarító sem..."

Legfeljebb a diplomások kapnak 150 felett, nem diplomások ennél jóval kevesebbet. Nem csak habzószájjal próbálnád támadni az ellenzéket, akkor látnád, hogy mennyien panaszkodnak, miszerint minimálbéren akarják őket mindenhol alkalmazni már BPen is. Nem, nem képzelten munkaerőről van szó, mint ahogy sokan próbálják beállítani.

2017. máj. 4. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!