Miért szidja mindenki Orbánt, amikor azt látom, hogy mindenki gazdagabb a környezetemben mint Gyurcsány idején?
# 1
Még a mondatodnak sincs értelme...
# 2
Egy ALDI-ban vagy egy LIDL-ben most is telipakolod a bevásárlókocsit 10 ezerből, mint 2006-ban, sőt...
"Mindenki gazdagabb a környezetemben mint Gyurcsány idején"
Hova költöztél? A Rózsadombra? Sikerült a közelébe kerülni a húsosfazéknak??? :D
És a környezeted (ahol mindenki gazdagabb) nem is szidja, ugye? :-D
Na most akkor próbálj meg körülnézni nem a környezetedben, hanem mondjuk olyan emberek között, akik veled ellentétben nem gazdagodtak.
Te úgy érzed, hogy ha most jóval többet keresel mint 7-10 évvel ezelőtt, az Orbánnak köszönhető? Mert ez azt jelenti, hogy TE elvesztegettél ugyanennyi időt.
Sokan többet keresnek, mint Gyurcsány idején. Én is, de bevallom őszintén, én úgy gondolom, hogy azért, mert én tettem is érte, nem is keveset. Például végigdolgoztam ezt az időt, hasznos dolgokat csináltam, tapasztalatokat, tudást gyűjtöttem, aminek szépen lassanként kezd beérni a haszna.
Mi köze ehhez Orbánnak, vagy bármelyik politikusnak???
Az pedig, hogy a politikusokról mi a véleményem, ettől teljesen független. Látom, hogy mi történik az országban, látom, hogy hogyan lopják szét, hogy osztják fel maguk és a strómanjaik között, hallom és plakátokon olvasom, hogy belehazudnak a képembe, és ez viszont egyszerűen undorít.
# 4
Hát ha te Rózsadombon látsz 20-30 millióért házakat...
BP-en például nem nagyon keres senki sem 150 alatt, már lassan egy takarító sem...
2006-ban diplomával kerestek ennyit az ismerőseim, nem büfészakos diplomákról beszélünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!