Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szidja mindenki Orbánt,...

Miért szidja mindenki Orbánt, amikor azt látom, hogy mindenki gazdagabb a környezetemben mint Gyurcsány idején?

Figyelt kérdés
Én volt, hogy kerestem 80 ezret 2006 környékén, és akkor még jónak számított, befoghattam a számat, hogy van munkám. Most 200-300 ezreket keresek, válogathatok a munkák közt... Sokaknál ugyan ezt látom, 60-70 ezres nettó éhbérekért güriztek, most több százezreket keresnek. Mindegyiknél ott van a több százezres okostelefon, kocsikat vesznek, 20-30 milliós házakba költöznek, drága ruhákba járnak. STb.. én úgy látom, hogy gazdagodnak a magyar emberek, gyarapodik az ország, akkor mi ez a sok elégedetlenség? Ezek az emberek közt is van aki panaszkodik, hogy Orbán meg Mészáros így-úgy lop, meg nincs demokrácia... MSZP is lopott, csak szegények voltunk mint a templom egere, az jobb volt?

2017. máj. 3. 23:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 A kérdező kommentje:
A munkanélküliségi ráta 4,4%-ra csökkent, a GDP 4,2 százalékkal nőtt az első negyedévben, áprilisban a bruttó átlagkereset 303 000 forint volt, vagyis 14,6 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban. ÉLJEN ORBÁN VIKTOR!!!!!!!!
2017. júl. 3. 13:28
 92/97 anonim ***** válasza:

Az új munkanélküliségi statisztika nem túl hiteles a közmunkaprogram miatt. Ha abba beleszámítjuk a közmunkában foglalkoztatottakat, akkor a munkanélküliség valójában stagnál.

Az átlagkereset hátterében pedig egyértelműen a drasztikus minimálbéremelés húzódik, amivel bepótolták az elmúlt 8 év lemaradását, de nem lehet elmondani, hogy minden évben ennyivel fogják emelni, ahogy eddig se tették.

A világon is hozzávetőlegesen annyival nőtt az átlag GDP, jelenleg nincs gazdasági világválság, ezért ez nem nevezhető kiemelkedő teljesítménynek. Tavaly például csak 2%-kal emelkedett a GDP nálunk, a világátlag pedig 2,7% volt.

2017. júl. 3. 14:01
 93/97 anonim ***** válasza:
56%

# 91

Gyurcsány idején egy közmunkás a minimálbért kereste, most annak a felét sem.

Ez mitől fejlődés?

2017. júl. 3. 14:04
 94/97 A kérdező kommentje:
gyurcsány idején 20 ezer volt a közmunkabér, legalább ne hazudozz
2017. júl. 3. 14:13
 95/97 anonim ***** válasza:

# 94

erre valami forrást írhatnál, mert így nem tűnik komolyan vehető állításnak...

Én akkoriban több közmunkással dolgoztattam önkormányzati építkezéseken, és mindnek minimálbért kellett fizetnünk. Pontosan emlékszem.

2017. júl. 3. 14:59
 96/97 A kérdező kommentje:
Inkább te linkeljél forrást a hazudozásaidra, hogy 2008-ban például 60-70 ezer volt a közmunkás bér! Amikor mindenki tudja, hogy valami 22 ezer volt. Az alternatív valóságod nem forrás.
2017. júl. 3. 16:11
 97/97 anonim ***** válasza:
56%
Amikor a fideszhívő ugat alternatív valóságról... :-D
2017. júl. 5. 00:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!