Mi a CEU-ban tanított ideológiákról a véleményed a diplomamunkáik tükrében?
Figyelt kérdés
Gyakran hallani, hogy a CEU-n ultraliberális agymosás zajlik és abba az irányba nevelik a hallgatókat, hogy kikerülve a világot formálják át az ő képükre. Ilyenkor az ember egyből azt gondolja, hogy csak egy Fideszes propaganda és mégsem így van.........aztán ha jobban utánanézünk, lehet hogy mégis ?!
Ezekben a diplomamunkákból sugárzó filozófiák mennyire fedik le bizonyos ideológiai, politikai oldalt?
Nekem a kedvencem a 2.A dolgozat a szado-mazót alkalmazók narratíváit elemzi. [link]
Mennyire elfogulatlan? MEnnyire hiteles szellemi műhely a CEU?
2017. ápr. 15. 12:12
91/96 anonim válasza:
Most, hogy a nagymúltú Színművészetit és az elmúlt évtizedek színészóriásait is visszamenőleg a porig alázta már a fél kormányoldal, talán már tiszta hogy mennyi valós ok kell az államnak ahhoz hogy egy egyetemet morálisan ki akarjon csinálni vagy fenekestül felfordítani. Na ugyanez történt a CEU-val is, csak az egy magánegyetem, így azt csak kicsinálni tudták bürokratikus eszközökkel, reformálni nem. De ez ennyiről szól. Ha egy oktatási intézmény nem fekszik le a kormánynak, akkor arra csípőből tüzel Viktorunk.
92/96 anonim válasza:
Mi a véleményed a kereszténységről a boszorkányégetés tükrében?
Mi a véleményed a Fideszről a korrupcióik tükrében?
Mi a véleményed magadról a kérdésed tükrében?
93/96 anonim válasza:
Kár, hogy már költözik a CEU, a GYK szexualitás kategóriájában tapasztaltakról szívesen írnék egy szakdolgozatot.
94/96 anonim válasza:
Mindenesetre kevésbé ártalmasak mint az M1-en tanított ideológiák...
95/96 Gyaszvertemeg válasza:
Hozzáteszem, a címük alapján sem ultraliberális propaganda ez az egész. Én nagyon helyesnek tartom, hogy ne passzív szemlélődőként álljunk be egy ideológia mögé, hanem kutassunk, tanuljunk, írjunk a témában diplomamunkát és ettől nem leszel agymosott, sőt, ha valamiről meg tudsz írni egy diplomamunkát, azért arra, ha jól sejtem, kialakul addigra valami rálátásod.
96/96 anonim válasza:
Egy egyetem attól egyetem hogy keresi az új utakat, tanulmányokat. A meglévő tudást elmélyíteni nem minden. Kutathatjuk a Szent Korona eredetét nagy lendülettel de attól nem sokkal leszünk előrébb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!