Mi a CEU-ban tanított ideológiákról a véleményed a diplomamunkáik tükrében?
Gyakran hallani, hogy a CEU-n ultraliberális agymosás zajlik és abba az irányba nevelik a hallgatókat, hogy kikerülve a világot formálják át az ő képükre. Ilyenkor az ember egyből azt gondolja, hogy csak egy Fideszes propaganda és mégsem így van.........aztán ha jobban utánanézünk, lehet hogy mégis ?!
Ezekben a diplomamunkákból sugárzó filozófiák mennyire fedik le bizonyos ideológiai, politikai oldalt?
Nekem a kedvencem a 2.A dolgozat a szado-mazót alkalmazók narratíváit elemzi. [link]
Mennyire elfogulatlan? MEnnyire hiteles szellemi műhely a CEU?
Szögezzük le, a CEU-ban kurzusokat tartanak nem ideológiákat oktatnak.
Egyébként azt gondolom, amit már az összes többi ilyen kérdésnél leírtam -halkan tegyük hozzá ez negyedik kérdés, ami erről szól -általában az MA szakdolgozatok ilyen elvont elnézést a kifejezésért, baromságok mindenütt.
Az meg, hogy melyik oktató mit mond a hallgatóinak nem egyetem függő, ültem már úgy végig másfél órás atommagfizika előadást, hogy a tanár az idő felében Orbánnak a felmenőit szidta, mert ugye Paks 2-t kihozta a szó a maghasadás kapcsán, aztán még Rogán helikopterezését is végighallgattuk.
Nem tudom milyenek a CEU-n az előadók, de mint láthatod nem kell semmilyen ideológia, ha valaki utál egy rendszert akkor az bármely egyetemi karon tudja addig csűrni-csavarni a témát, hogy elmondhassa a véleményét.
Erről múltkor volt szó.
Ha ennyire érdekel a CEU, akkor ülj be egy előadásra...
"Ezekben a diplomamunkákból sugárzó filozófiák mennyire fedik le bizonyos ideológiai, politikai oldalt? "
Ezek a összes elérhető diplomamunkák 0,1%-t teszik ki. Ugyanúgy elérhető magyar történelmi személyiségről, keresztény szentekről diplomamunka.
"Arra nem gondol senki, hogy lehet a kormány ebből a nyugati agymosó társadalomból akar menekülni csupán és pusztán ezért nyit keletre ? Meg is kellene az okokat nézni!"
Akkor miért található a volt és jelenlegi hallgatója a kormányzópárton illetve a kormányon belül?
"Szögezzük le, a CEU-ban kurzusokat tartanak nem ideológiákat oktatnak. "
Szögezzük le a kurzusokban lehet egy meghatározott ideológiai irányba nevelni.
"Az meg, hogy melyik oktató mit mond a hallgatóinak nem egyetem függő,"
Ha az egyetem és oktatói is egy adott oldalról kapják a pénzt már lehet az. Nemde ?!
"Mi abban az agymosó, hogy valaki kutat egy őt érdeklő témát?"
Hát ha valakit érdekel a bongade rejtelmei menjen el egy ilyen klubba, de ne kapjon érte diplomát, ez szerintem mindünk érdeke, mert ez elsilányítja a diploma értékét.
"Nézd meg nyugodtan bármelyik másik egyetem szakdogatémáit, mindenhol fogsz találni nevetségesnek tűnő címeket/témákat"
Nem mindegy, hogy tudományos tartalom van mögötte, attól még lehet nevetséges a neve vagy egy ideológiai propaganda csupán az egész.
"Nem tudom milyenek a CEU-n az előadók,"
Az meg a másik baj, hogy úgy nyílvánítasz véleményt hogy gőzöd sincs a kérdésről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!