Egy Fidesz szavazó miért képtelen beismerni a Fidesz
problémáit?
Figyelt kérdés
Sosem értem meg, hogy miért nem lehet elismerni azt ami tényszerű, és ő maga is érzi akár a mindennapokba. Nem kell ehhez se Tiszásnak lenni, se ellenzékinek, hogy objektíven lásd hogy probléma van az ország helyzetével, és ezért senki más nem felelős, mint a 2/3-dal irányító kormány 15 éve hisz ki más lenne? Miért akarja egy Fideszes megmagyarázni a megmagyarázhatatlant amit ő is mindennap megél? Ettől kevesebb lesz, hogy elismeri az oldala hibáit?
Számtalanszor leírtuk itt is már nagyon sokan a véleményünket.
tegnap 23:03
2/17 anonim válasza:
Mert neki ez egy vallás.
tegnap 23:05
3/17 anonim válasza:
Mert agymosott gyapjasok.
tegnap 23:16
4/17 anonim válasza:
Mert minél ostobább az ember, annál kevésbé tud nyitottan gondolkodni. A fidesz szavazótáborát faék egyszerű, összetettebb gondolkodásra képtelen emberek alkotják. Valóban a vallásos szekták híveihez hasonlíthatók leginkább..
tegnap 23:19
5/17 anonim válasza:
Teljesen tisztában vagyunk minden negatívummal, de de nem látunk olyan váltóerőt, ami ne lenne rosszabb ezeknél.
tegnap 23:25
6/17 anonim válasza:
Problémák mindig lesznek, ettől függetlenül az ellenzék szánalmas. Nem szavaznék soha Magyar Péterre vagy Gyurcsányra, így marad a Fidesz.
tegnap 23:33
7/17 A kérdező kommentje:
#5 Ha tisztába vagy a problémákkal akkor inkább nem szavaz az ember nem támogat senkit, és tiszta a lelkiismerete úgymond.
tegnap 23:33
8/17 anonim válasza:
#6-nak:
Azt még valamennyire meg is tudom érteni, hogy az óellenzéki kis pártoknak baja van Magyar Péterrel, főleg amiatt mert a fideszből jött, de hogy egy fideszesnek mi baja lehet vele, azt elképzelni nem tudom. Az a baj hogy leleplezi a fideszes problémákat, amikez egyébként ahogy írod, te magad is elismersz??
ma 00:44
9/17 anonim válasza:
Alapvető emberi müködés, hogy nem akarják bevallani az emberek a tévedésüket még maguknak sem, nem hogy másoknak. A legtöbb ember nem tud, nem akar azzal szembesülni, hogy évtizedeken át durván tévedett, és értelmetlen baromságokban hitt, FELESLEGES sőt rossz, gonosz célokért küzdött.
Érthető hogy nem mondja azt valaki magának, hogy a fél életem lehuzhatom a wc-n, hanem inkább HAZUGSÁGBA menekül, a fájdalmas igazság helyett.
ma 00:44
10/17 anonim válasza:
8: hogy egy agresszív, hazudozó pszichopata barom, az neked nem elég probléma?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!