A JOBBIK pártiak miért ilyenek?
a cigány veszedelem:
exkluzív fotók (18+): 92 éves magyar néni csontját törték, eszméletlenre verték a cigányok
Brutális ork rablógyilkosság: a fiúk öltek, a lányok raboltak
Oroszlány | Elkapták a hét végi gyilkosság feltételezett tetteseit, akik a gyanú szerint nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel öltek. A feltételezett tettesek legfiatalabbja egy 13 éves lány, de a legidősebb is csupán egy 19 éves fiú.
Fűrésszel roncsolta szét egy gazda karját az ork fatolvaj
Szenttamás | Szenttamáson egy tanya tulajdonosát támadták meg ismeretlenek, miután az megzavarta őket falopás közben — közölte a Szoljon.hu hírportállal Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
na ki a rasszista? hogy is van ez?
3-4 cigány egy idős ellen?
ki itt a fajgyűlölő
kérdező hogy is van ez?
miért ilyen a jobbik?
MIÉRT ILYENEK A CIGÁNYOK?
egyáltalán ezek emberek?
ja hogy a kururc.info közölte le
attól még megtörtént, hiba mondanád hogy kevesebb kuruc.infot kéne olvasni
szerintem inkább kevesebb embert kéne ölni vagy nem?
kérdező?
szerinted nem?
na?
vagy szerinted ez természetes?
az erősebb megöli a gyengét? igen?
kérdező?
akkor minket is feljogosít arra hogy öljünk?
vagy nem?
hogy látod kérdező?
nem nem a kuruc.info segít tájékozódni
csak leadja hogy mik történtek az országba és a világba
hogy most már havonta ölnek meg 1-2 idős embert ezek a retkes cigányok
azt nem a kuruc.info találja ki
szóval nem őket kéne szidni hanem akik embereket vernek agyon 1 2 ezer Ft ért
kedves kérdező
vagy ez nem számít ugye?
kit érdekel 1 vagy kettő idős ember nem igaz? így is meghalnának pár éven belül nem kérdező?
akkor már had verjék agyon ezek az orkok nem?
nem tudom mit akarsz te itt bizonyítani nem is érdekel de jó volna ha látnál is nem csak néznél ki a fejedből
monitor harcos
Kies gettónkban ma reggel arra ébredtem,hogy egy kátrányos helyzetű szuka üvöltözik az ablakom alatt az alábbi módon:g...i magyarok,rohadjon el mind,sz..tassák meg a magyar k...ikat stb.mindez kb.ezer decibellel,negyed órán keresztül.Úgy látszik,ez a nőstény patkány nem kapott elég segílykét.Ha egy magyar üvöltene hasonlókat cigányra,már vinné is a rendőr,de ezeknek szabad.
Ki is a rasszista?
Kérdező: és te mégis honnan veszed, hogy mi ezeket csak halljuk és azért mondjuk??? Meg tudnád indokolni? Mert ilyen alapon ezt megfordíthatnánk és mondhatnánk rád is, hogy te amiket mondasz, csak hallod valakitől és ennyi! Ne legyél már ennyire okoskodó!!!
De egyébként rájöttem, hogy rád kár pazarolni a szót, mert nem jut el az agyadig, amikről mi itt beszélünk, ezért nem is írok ide többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!