A JOBBIK pártiak miért ilyenek?
Utolsónak: Magyarország jelenlegi helyzete a zsidók, és az Ő kis bérencük miatt van ilyen szarban ! Ez nem elég ok ?
Nézz utána ! Még csoda, hogy Magyarország a magyaroké ! De ha így haladunk, akkor nem sokáig lesz a miénk ! Bár nem is tudtam, hogy az országunk ilyen befogadó lenne !
Vajon miért mondták, hogy Magyarország már el van foglalva?
Mert el van. üzletileg. A gyurcsány, bokros, dávid,Orbán,és társai által.Nézzétek meg a cégvezetők neveit.
"és Jézust is elárulták."
De hát Jézus is zsidó volt, nem?
Vagy nem?
Ezt soha nem értettem...
"ez még nem változtat azon a tényen, hogy elárulták."
Így van, ez igaz.
hogy miért vagyunk ilyenek
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__620..
múlt héten történt!
3 cigány 2e Ft megölt egy idős bácsit
13 éves a legfiatalabb és nem kap semmit mer kiskorú
Én úgy látom, hogy te elfogult vagy a jobbikosokkal kapcsolatban. Ismersz egyet is személyesen?
Én amúgy általában a Fideszeseket szoktam olyannak látni, amilyennek te a Jobbikosokat elmondtad, azzal a különbséggel, hogy Orbánban nem führert, hanem jobbára Istent látnak.
Igen az volt Jézus is... De a keresztény ember még soha nem árulta el a másikat? :) Ááá... A keresztény hadjáratok nem tudom, hogy kinek rémlenek. Isten megbocsát, minden keresztes lovagnak, azoknak is akik nőket és gyerekeket öltek meg. Mindez a pápa parancsára... :S
Sok az irigy ember, hisz ha belegondolsz a Zsidók adtak a legtöbbet mindig a tanulásra, ezért ők elhelyezkedtek olyan helyeken, ahol más az analfabétasága miatt nem tudott :) Én nem gyűlölöm az okosakat... Ti csak tegyétek és higgyetek abban az ostobaságban, amit ide leírtatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!