A JOBBIK pártiak miért ilyenek?
Jah igen még 1 példa eszembe jutott.
Amikor valaki at mondta, hogy fasszista párt a jobbik, meg a történelem ismétli önmagát. (Hitler) Ekkor egy bályos JOBBIK-os hát, hogy milyen werhmacht serege volt a németeknek, meg hogy ők milyen becsületesek voltak...
:S Remélem az is csak viccnek szánta.
Nekem azért tetszik a párt programja,mert akar,mer a cigánybűnözés meg a megélhetési cigányszaporítás ellen tenni.
A mi kerületünk lakóinak nagy része cigány,közöttük élünk,mert kénytelenek vagyunk.Életveszélyben,mert minden nap történik környékbeli,ismerős,barát elleni támadás.Én még eddig megúsztam,hisztérikusan védelmező harci kutyával járok(mielőtt belekötne valaki,nem a tiltott fajta).
A kedves rendőrségünk sokszor nem is méltóztatik kijönni,közben verik a mellüket,hogy csökkent a kerületben a bűnözés.Ja,így könnyű!
Múltkor összeverték a téren egy szomszédomat a kátrányos helyzetű szegínyromákok.Én találtam rá.Felhívtam a rendőrséget,kértem,jöjjenek ki.Első kérdés:cigányok csinálták?Mondja az áldozat,hogy igen,választ továbbítottam.Rendőr:azonnal indulunk.2 éve folyamatosan jönnek,ezidő alatt nem értek ki két saroknyi távolságot,gyalog maximum 5 perc.
És sok hasonló eset történt.
Az eddigi kormányok nem nyúltak ehhez a kérdéshez,féltek,vagy nem akarták a szavazóikat elveszteni.Az MSZP is pontosan tudja,hogy lassan több a cigó,mint magyar,és ez sok,fillérekért megvehető szavazót jelent.
Rendet kell csinálni,mert ez így nem mehet tovább.
A Jobbikosok éppúgy hisznek Vonában,mint a Fideszesek OV-ben.
Bedőlnek a szépen hangzó programjuknak,de arra már nem veszik a fáradságot,hogy utána nézzenek,hogy azok miért nem valósíthatók meg.
Vitatkozni pedig nem lehet velük,mert minden érvet elutasítanak.
A jövő majd meggyőzi őket is.
Egyszerű.
Ami most van, az nem fenntartható.
A Jobbik az okait is tudja és a megoldásokat is. Nem érdekelnek a kisebbségek, sem a feketeruhás vonulgatás, ha valaki élvezi csinálja, ha szüksége van az embereknek rá legyen.
De a gazdasági és társadalmi, szociális megoldások jók, illetve nincs jobb.
Ami pedig a lényeges, nincsenek elkötelezve, nem kell jelenteni a nagytőkének.
Ha sok ember nem lenne annyira már a név hallatán hogy Jobbik, elvarázsolva, talán megértené hogy nincs más lehetőség.
14:18 - Holokauszt? Volt egy műsor is róla, egy volt német katona tisztel is csináltak riportot és nem bánta meg, amit tett, pedig végeztetett ki nem 1-2 embert... A német katonákról ennyit!
17:24 - Akkor miért mondják, hogy szélsőjobbos párt? :)
17:30 - Náci kártyát? Bocsi, de sajnos sok rossz tapasztalat és csak egy hasonlattal éltem, ha megengeded, remélem meg, ha nem az meg nem érdekel :)
17:31 - Fellógatni? Utazz vissza a középkorba... Egyébként itt üt ki a barbárság, a tolerancia teljes hiánya!
És egyet értek azzal, ha a kormány kedvezményeket ad a kisebbségnek, akkor mi miért ne kezeljük őket kicsit másképp, de ez csak 1 társadalmi csoportra vonatkozik, a cigányságra.
Itt egy link, ahol megtapsolták a cigány srácot :) Persze biztos nem beépített emberke volt, de mindegy, mert a cikk felháborított!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!