Miért provokálnak a jobbik pártiak? Egyáltalán milyen jogon szólnak be? Lehordják azt aki másra szavaz. Talán nem képesek felfogni hogy a többség utálja a szélsőséges nézeteket. Vagy nem hisznek a demokráciában? én nem értem.
mindjárt törlöm is ezt a kérdést
ez már uszítás!
demokráciáról beszél egy mszp vagy fidesz párti.
mszp-nél nem kell magyaráznom szerintem miért antidemokratikus.
fidesznél meg, hát egy párt aki 2/3-ot akar, aki egyedül akar kormányozni, mindenkit kiírtani maga körül.
Vona azt megmondta, hogy ha a fidesz egy jó törvényjavaslatot nyújt be, akár ellenzéken akár kormányon és a nemzetet szolgálja, akkor ők azt megszavazzák. Akkor most ki a demokratikus? A fidesz mindenben csak kritizálja az mszp-t, semmiben nem ért vele szinte egyet, el sem gondolkodik. Még a rohadt holokauszt törvénynél sem voltak klpesek megmondani, hogy igen vagy nem. Önkritika pajti!
melelsleg annyira szépen használod a "szélsőség" szót. azt se tudod mit ellent szerintem.
Neked az a demokratikus ha mindenki kussol, de nektek lehet szavatok?
A Jobbik abban különbözik az összes többi párttól, hogy nekik van valóban aktív közönségük. A többi párt már csak virtuálisan létezik, szavazótáboruk van, akik még behúzzák az x-et, de ennél többre nem igen futja tőlük. A jobbikosok viszont hisznek, lelkesek, különösebb erőltetés nélkül is akcióznak, beküldenek tízezer sms-t, ha kell, és igen, itt is nyomulnak. Ez sokaknak érthetetlen vagy visszatetsző, de hát ha belegondolunk, az lenne a normális, hogy valamiben hiszek, és kiállok mellette mindenütt. Akkor is ezt mondom, ha én is unom a napi 8-10, néha erőltetett, szájbarágós jobbikos kérdést. De ez nem akkora gond, ha már unom, nem nézek bele.
Azt egyébként nem állítanám, hogy a jobbikosok provokatívabbak, beszólósabbak volnának másoknál. Én gyakorlatilag mindenkit bírálni szoktam itt, mert egy párttal se azonosulok, de a jobbikosokkal szinte mindig kellemes, értelmes vitáim voltak. Lehet, hogy ez azért van, mert én mindig tárgyszerű voltam, nem jöttem azzal, hogy szégyelld magad te fasiszta, rasszista stb. Nekem egyedül a fideszesekkel van rossz tapasztalatom, de nagyon. Ők a legcsekélyebb kritikára is hülyének, baromnak, kreténnek neveztek. Hát ezzel nem lehet mit kezdeni, de a jobbikosoktól nem kaptam sose ilyet.
"A jobbikosok viszont hisznek, lelkesek"
Más szóval: gyerekek;
"különösebb erőltetés nélkül is akcióznak, beküldenek tízezer sms-t, ha kell, és igen, itt is nyomulnak"
Más szóval: idegesítőek.
"Ez sokaknak érthetetlen vagy visszatetsző, de hát ha belegondolunk, az lenne a normális, hogy valamiben hiszek, és kiállok mellette mindenütt"
Pont te mondtad, hogy az MSZP-sek és fideszesek is ikszelnek a választáson. Vagyis ők is kiállnak azért, amit hisznek. Tény, hogy a gyk.hu-t kevésbé árasztják el választ sugalmazó álkérdésekkel és sablonos süket dumákkal.
"Én gyakorlatilag mindenkit bírálni szoktam itt, mert egy párttal se azonosulok, de a jobbikosokkal szinte mindig kellemes, értelmes vitáim voltak."
Akár be is vallhatod, hogy jobbikos vagy. Nem szégyen az, mármint 17 éves korban nem szégyen. 23-24 év fölött már tényleg kicsit gáz.
"Hát ezzel nem lehet mit kezdeni, de a jobbikosoktól nem kaptam sose ilyet."
Elhiszem. Ha jobbikosokkal vitázol, akkor cigány, zsidó, hazaáruló, nemmagyar, nemzetellenes, zsidaj, retek és ork leszel 5 percen belül, nem pedig az általad említett jelzők. Persze veled ez nem fordul elő, mert véletlenül mindenben egyetértesz a Jobbikkal, bár nem vagy jobbikos. (Én meg a Barack Obama vagyok, és a titkos hobbym magyarul fórumozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!