Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért provokálnak a jobbik...

Miért provokálnak a jobbik pártiak? Egyáltalán milyen jogon szólnak be? Lehordják azt aki másra szavaz. Talán nem képesek felfogni hogy a többség utálja a szélsőséges nézeteket. Vagy nem hisznek a demokráciában? én nem értem.

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 21:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

"Jobbik pártiak"

NO COMMENT!

2010. febr. 26. 23:31
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Azért provokálnak hogy végre ráébredj te és a múltból átmentett párttitkár, kisz-szökevény sorstársaid, hogy ideje végre VALÓBAN RENDSZERT VÁLTANI, és elhajtani mindenkit akinek köze volt az elmúlt korszakhoz.

Legalább ne hátráltatnátok ezt az országot, egyértelműen miattatok, meg a választott politikusaitok miatt tartunk itt!!!

Köszönjük!

2010. febr. 26. 23:39
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
A Jobbik milyen szélsőséges nézeteket vall?
2010. febr. 26. 23:54
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 23:39

Rendszert váltani? :))))

A jobbikosok siránkoznak folyamatosan azon, hogy "az elmúlt 20 év" milyen rossz volt. Vagyis visszasírják Kádár apánkat. Rendszervisszaváltást akar a jobbik, nem rendszerváltást. A programjuk is egy virtigli kommunista program.

2010. febr. 27. 00:16
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

A szűk látókörödben nem jelenik meg más alternatíva csak a mostani rendszer, és a kommunizmus. Ez nem szép dolog...

Milyen kommunista program? Ez Kövér, vagy Szíjjártó hazudta?

2010. febr. 27. 00:23
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

Egyébként kedves kérdező! Ne zavartasd magad hogy pont ugyan ezt a kérdést tettem fel pár sorral lejjebb csak a Jobbik helyett MSZP állt. Nyilvánvalóan láttad azt a kérdést és úgy gondoltad hogy mit képzelek magamról hogy ilyet kiírok. Erre kiírtad ugyanazt a kérdést egy szó kivételével. Gondolom engem akartál felhúzni vagy kritikával illetni.

Na de idefigyelj hülyegyerek!

Pontosan TE vagy az aki itt provokál és uszítja a népet az idióta tvs TUDATLAN beszólásaival!!!!

ÁÁá nem tudok erre már mit mondani csak azt hogy nem vagy épp elméjű.

De lenne egy jó tanácsom neked, kedves kérdező: TANULD MEG HASZNÁLNI AZ ESZED? ÉS GONDOLKOZZ!!

Vagy ne 13 évesen foglalkozz a politikával és menj inkább hintázni.

És utoljára: NE PROVOKÁLJ!

2010. febr. 27. 03:30
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Bocs a kirohanásomért...de megérdemelted
2010. febr. 27. 03:33
 18/19 anonim ***** válasza:

ma 00:23

Elolvastam a programot, sőt: értelmeztem is.

Javaslom ezt neked is, rögtön rájössz, hogy komcsi pártot imádsz :)))

2010. febr. 27. 11:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem imádok senkit, mert nem vagyok a pártrendszer híve, tehát függetlenként szemlélődöm a magyar politikában.
2010. febr. 27. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!