Miért provokálnak a jobbik pártiak? Egyáltalán milyen jogon szólnak be? Lehordják azt aki másra szavaz. Talán nem képesek felfogni hogy a többség utálja a szélsőséges nézeteket. Vagy nem hisznek a demokráciában? én nem értem.
Azért provokálnak hogy végre ráébredj te és a múltból átmentett párttitkár, kisz-szökevény sorstársaid, hogy ideje végre VALÓBAN RENDSZERT VÁLTANI, és elhajtani mindenkit akinek köze volt az elmúlt korszakhoz.
Legalább ne hátráltatnátok ezt az országot, egyértelműen miattatok, meg a választott politikusaitok miatt tartunk itt!!!
Köszönjük!
tegnap 23:39
Rendszert váltani? :))))
A jobbikosok siránkoznak folyamatosan azon, hogy "az elmúlt 20 év" milyen rossz volt. Vagyis visszasírják Kádár apánkat. Rendszervisszaváltást akar a jobbik, nem rendszerváltást. A programjuk is egy virtigli kommunista program.
A szűk látókörödben nem jelenik meg más alternatíva csak a mostani rendszer, és a kommunizmus. Ez nem szép dolog...
Milyen kommunista program? Ez Kövér, vagy Szíjjártó hazudta?
Egyébként kedves kérdező! Ne zavartasd magad hogy pont ugyan ezt a kérdést tettem fel pár sorral lejjebb csak a Jobbik helyett MSZP állt. Nyilvánvalóan láttad azt a kérdést és úgy gondoltad hogy mit képzelek magamról hogy ilyet kiírok. Erre kiírtad ugyanazt a kérdést egy szó kivételével. Gondolom engem akartál felhúzni vagy kritikával illetni.
Na de idefigyelj hülyegyerek!
Pontosan TE vagy az aki itt provokál és uszítja a népet az idióta tvs TUDATLAN beszólásaival!!!!
ÁÁá nem tudok erre már mit mondani csak azt hogy nem vagy épp elméjű.
De lenne egy jó tanácsom neked, kedves kérdező: TANULD MEG HASZNÁLNI AZ ESZED? ÉS GONDOLKOZZ!!
Vagy ne 13 évesen foglalkozz a politikával és menj inkább hintázni.
És utoljára: NE PROVOKÁLJ!
ma 00:23
Elolvastam a programot, sőt: értelmeztem is.
Javaslom ezt neked is, rögtön rájössz, hogy komcsi pártot imádsz :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!