A JOBBIK pártiak miért ilyenek?
utolsónak: azért nem ártott nekünk, mert még nincs akkor hatalma, hogy tudjon akkora mértékben, amit megjegyeznénk...
22:29
Elterjedt az is, hogy Mózes 120 évig élt...
A zsidó okosan kezeli a pénzét és félrerakja. A németeknek tudod mennyi pénzük lett a zsidókból? Rengeteg, nem véletlen a zsidókat üldözték... Ja és hozzátenném, hogy Hitler is lehet, hogy zsidó volt.
Van olyan értelmes ember, aki érvekkel alátámasztva, hiteles forrásból meg tudja indokolni, hogy miért utálja a zsidókat? (És nem azt írjátok, amit hallottatok, adatokkal mindennel együtt)
Jobbik gyűlés:
tegnapelőtt 21:57
Elég dúrva lehet a helyzet, amiket leírtál. Ez melyik település. ÉK-en van valahol?
Nos
Több oka is van a Jobbik előretörésének, és annak, hogy a jobbikosok olyanok, amilyenek.
A legelső: maga a Kádár-éra. Akkor hozzászoktatták az embert, na nem a jóhoz, hanem a fogd be a pofád, és legalább nem lesz annyira rosszhoz, sőt, mehetsz a balatonra is két hétre. Ez nagyon sokaknak hiányzik, és örömmel lemondanának a demokráciáról, ha 3.60 lenne a kenyér.
A másik, és ez az, ami miatt katasztrófát jósolok: a fiatalok jó részének nincs sikerélménye. Nem érnek el olyan eredményeket, hogy azok említésre méltóak legyenek, nincsenek terveik, erre jön egy párt, ami a világ legragyogóbb dolgának állítja be, hogy magyarnak születtek, így olcsó sikerélményt kapnak, hiszen, semmit sem kellett tenniük érte. Ha ez a mentalitás fog eluralkodni, nagy bajban lesz az ország.
ma 15:20
15:15-ös vagyok, remélem nem így alakul és igazad van. Megy a pont.
Tegnapelőtt 21.57-es vagyok.Budapesten lakom,a VIII.kerület gettó részén.
Itt sötétedés után(sokszor nappal is)életveszélyes kimenni az utcára,ha nem vagy cigány.
Egyszer majdnem a saját szomszédom szúrt le az utcán,mert nem ismert meg hátulról.És ő még nem is akart bántani.
Ezekkel a linkelgetésekkel nem mutatsz fel semmit, kedved Kérdező.
Az index a legnagyobb zsidó szenny.
Nem kéne mindent elhinni,amit olvasol.Te az az eset vagy, akinek bárhogy lehetne magyarázni a Jobbik programját, te akkor is kitartanál a saját állásod mellett, ha még nem is igaz. Számomra a Fidesz egy nagy csalódás volt. Az MSZP t pedig már csak az Orbán gyűlölet tartja össze.
De a legnagyobb kiábrándulás, hogy mindkét párt karöltve írta alá a liszaboni szerződést.
Elsőként Európában, a magyar fordítás még az asztalokon se hevert. Sikerült Mo. érdekeit elsőként elárulni.
Gratula
a zsidók iránti ellenszenvről kértél linket:
igen tudom kurucinfo szemedben nem hiteles stb de játszunk el egy kicsit a gondolattal
ha igazuk van akkor nem csoda h csak itt olvashatsz róluk és ha hazudnak akkor sem tehát egyszer egy órát rászánhatsz ha tényleg érdekel h mi a bajunk velük
Jaj, ki ne találjuk, hogy a holokauszt egy hazugság! :S
17.27 Ezt egy Jobbikos linkelte be :) Szerinte ez jó :D De mivel az üzenetedből te is igencsak rasszista vagy, gondolom téged se zavar.
17.41 :) Spanyol országba nemrég voltam kint és furcsa módon ott se szeretik a cigányokat :) Ez nem elterelés, a munkakerülő, ingyenélőket senki se szereti. Nem tudom, hogy mivel rövidítettek meg titeket a zsidók. Gondolom olyan körökbe mozogtok, ahol részegen ezt jól megbeszélitek és igazat adtok egymásnak, helyeseltek, de fogalmatok sincs semmiről, csak hallottatok 1-2 elméletet. Nyugi ilyen baromságok nem csak azon az oldalon vannak, van olyan újság, ahol minden hónapban összeesküvés elméleteteket mutatnak be :)
Kedves Utolsó előtti!
Azt hogy a zsidókat mért nem szeretik egyesek, nekem nem neten linkekkel igazolják, főleg hogyha nem igazán pártatlan ebben a témában az az oldal...
aki utálja a zsidókat mondjon SZEMÉLYES TAPASZTALATOT... eddig akárhol kértem sehol senki sem tudott mondani személyestapasztalatot... a kuruon elolvassák h mér kell utálni és onnantól utálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!