Miért hazaáruló, aki jobb életet szeretne?
Kitettem ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__6..
Kapásból jött egy privát üzenet, kimásolom:
"Még jó hogy elveszik, az összes hazaárulótól elvenném, nehogy már magyarnak mondják magukat, ha itt hagyják az országot a szarban"
Miért baj az, ha valaki nem országban gondolkodik, hanem családban? Én sza*ok a hazámra, de ki is mondom. Azt szeretném, ha nem kéne azon gondolkodnom, hogy pl. megvegyek e egy új cipőt. Ha nem olyan emberek vennének körül, aki annak örül, ha nekem is szar mert neki is. És még sorolhatnám.
Amúgy van egy elképzelésem, lehet hogy hamis, de én erre gondolok. Akik legjobban utálják azokat, akik elmennek, azok pont a minimálbéres, tanulatlan, nyelvet nem beszélő emberek, akik szimplán irigyek, hogy nekem van bátorságom kimenni és nem csak mosogatni fogok.
Vélemény?
"Itt nem magyar mentalitás van... :D ez már Európa,és nem Barbária! ;)"
Még a szemét is magától a kukába repül! :D
Komolytalan vagy fiam. :)
"Még a szemét is magától a kukába repül! :D
Komolytalan vagy fiam. :)"
szemetet a járdán nem nagyon látsz az is biztos. A külföldi turisták dobálnak el néhány cigisdobozt,és papírzsebkendőt,de tisztaság van. Szóval ige,magától a kukába repül! ;)
" sőt bele is veregetek pár hősmagyar fejébe jópárat legközelebb."
Csak nehogy azok a "hősmagyarok" visszakézből adjanak akkorát, hogy a takony menetet vág a nyakadon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!