Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában vagy Szerbiában jobb most az életszínvonal?
Figyelt kérdés
#kommunista #Magyarország #Európai Unió #Románia #Csehország #életszínvonal #Szerbia #Lengyelország #Szlovákia
2014. szept. 17. 20:43
2/9 anonim válasza:
Ha hozzánk hasonlítjuk akkor a cseheknél, meg talán a lengyeleknél jobb a felsoroltak közül.
A legrosszabb a román, szerb életszínvonal.
3/9 MolotovPunk válasza:
Csehek,Lengyelek,de már a Szlovákok is szépen elhúztak mellettünk.
Tehát Európa jobban teljesít.
Magyarország NEM.
4/9 anonim válasza:
Szlovákoknál max Pozsony környéke fejlett! Mint ahogy nálunk is a budapesti agglomerációban jobb élni.
5/9 anonim válasza:
Én sziléziai vagyok!Aki szerint Csehországban annyira jo az életszinvonal az Prága kivételével sehol máshol nem járt.A kornyékemen például elég nagy a szegénység.
6/9 anonim válasza:
Ha az ország GDP-jét, és a fejlődését nézzük akkor Csehország jár az élen, majd jön Szlovákia.
Lengyelország és Magyarország hasonló helyzetben van.
Tőlünk egy kicsit lemaradva van Románia, és jócskán leszakadva Szerbia.
7/9 anonim válasza:
1. Csehország
2. Lengyelország
3. Magyarország
3. Szlovákia
5. Románia
6. Szerbia
8/9 anonim válasza:
7-esnek igaza van. Molotov Punk, meg ontja magából, a hazugságot. Nem csalódtam benne.
9/9 MolotovPunk válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!