Miért utálják a zsidókat sokan?
Azt szoktam hallani, hogy a Talmud gyüleöletel van tele, hogy Ávo-sok a zsidók voltak, hogy mind ocsmány gazdagok, lenézika gojokat. Én ezt nem értem, mert:
1. magyar nyelven nem jelent meg Talmud, csak ocsmány hamisítvány
2. Az Ávo és Ávh tudtommal azután volt, hogy keresztények egy csoportja lemészárolt 6.000.000 zsidót.
3. aki egyetlen zsidó irodalmi művet is a kezébe vett, amit nem a MIÉP-Jobbik banda köre adott ki, semmi olyat nem talál, ami mások lenézéséről szól.
12 éve tanuom a Tórát és a Talmud egyes passzusait. "Szeresd felebarátodat, mint önmagadat." "Tartsd meg I-ten parancsolatait teljes szívvel és lélekkel!" Ilyenek állnak leginkább a Tórában. "Diná málkut mediná."-Talmud ALAPELVE: Annak a társadalomnak a törvényei szerint élj, amelyben élsz! Ez olyan alap, a zsidó hagyományban, mint a keresztények számára tudni a Mi atyánkot.
Ne ölj! Ne lopj! Ne tégy hamis tanúságot! Ne kívánd meg felebarátod tulajdonát! stb. én ilyesmiket olvastam a Tórában. A Tóra és a Talmud pedig egy húron pendülnek. Én nem vagyok sem különösen gazdag, sem befolyásos. Egyetemista vagyok, teljesen átlagos srác. Ember meg nem mondaná rólam, hogy zsidó vagyok, pedig tiszteletben tartom a hagyományaimat. Jól esik, mikor egy nem zsidó ismerősöm boldog hanukát kíván, és én viszot kívánok neki kellemes karácsonyt. És a zsidók 97%-a ilyen. 3%-nyi szar meg minden népben van.
Jobbik arra épít mindent, hogy az emberek nem ismernek személyesen zsidókat, így bármit elhisznek. Ha valaki kiskorától kezdve hallgatja otthonról ezeket a szemét szamárságokat,akkor úgy nő fel, hogy természetes neki, hogy a zsidók ilyenek, meg olyanok. Hát, kérem szépen, ez nem így van!
Apropó a goj szót zsidókra is használja a Biblia, nem cspán nem zsidókra.
Ja hogy az MTA elnökének nincs köze a zsidókhoz? Ne nevettess már. Amúgy lehet szidni a kuruc.info-t meg a magyarsors-ot, de ezek mindig megjelölik a forrást, meg h kire hivatkoznak, melyik szaktekintély mondta azt, hogy ez így van és így. Míg a "független" lapok csak mondanak vmit a levegőbe és higgyük el.
Mellesleg a holokauszt-tal kapcsolatban azt szeretném mondani, h nem nekünk kell bebizonyítani h nem létezett, hanem nektek h igenis volt. De mivel se egy kórlap, amin rajta lenne h ez a zsidó pl gázmérgezésben halt meg és semmi bizonyíték arra h azokban az épületkben amit most gázkamráknak tituáltak valaha is folyt tudatos emberírtás így elég necces a dolog.
Nem tagadom h a zsidók sok szenvedést átéltek, és bántalmazták őket, munkatáborokba kerültek, de a tömeges emberírtásra, a tudatos pusztításra nincs bizonyíték. Még a zsidók is bevallják.
Sőt mi több vannak oylan zsidók akik egyenesen tagadják h létezett a tudatos népírtás. Nem túl népszerűek izraelben, mivel az egyik jogalapot tagadják arra a földre.
Persze de ezt már nem egyszer megmondtam!
Aki még mindig itt tépi a száját, miért nem ugrik ki az ablakon?
Ja és a kuruc.info egy szenny, minden második szava valamilyen otromba sértés a zsidókkal szemben, kulturált emberek közt szóba sem jön, mint téma. Ha most a kicsi önérzetetetek nagyon összeomlott, bocsi.
Leo
10:18-as és 10:25-ös vagyok: Ne haragudj de rád tökéletesen igaz egy mondás: Az alma nem esett (esik) messze a fájától.
Az elején egy normális ember látszatát keltetted, de amikor odapörkölnek lehullott a fátyol. Csak egy kérdés. Miért teszed fel a kérdést, ha negatív választ abszolút képtelen vagy elfogadni? Valahogy érződik, az írásaidból, hogy te vagy a teremtés koronája, minden (tudományok, művészet stb...) a zsidóságnak köszönhető. Akárcsak az "anyaországod", ha nekik nem tetsző dolgot hallanak (történetesen nem a zsidók dicsőítéséről van szó), akkor az csakis rasszista, terrorista, műveletlen, antiszemita valaki, vagy valami lehet, majd mikor jól lehordtátok utána jön a holokauszt.
Az a rész, amikor megtudjuk, hogy mennyi zsidó halt meg a II. vh. alatt. A kérdés nem az, hogy volt-e holokauszt (bár ennyivel magyar holokauszt is beszélhetnék, magyarok százezrei haltak meg, Hirosimáról meg Nagaszakiről nem is beszélve, de érdekes módon csak nektek sír a szátok állandóan), mert valószínűleg volt, hanem inkább a "nagyságáról", mert a dolgok pikantériája csak az, hogy ahány zsidó annyi számadat. Egész pontosan 600 ezertől 6 milliós szórásban. Persze, aki feltűnően keveset mondd, azt azonnal megszégyenítik, esetleg hűvösre teszik. Nagymamád veszteségei élszomorítóak, mintahogy, az én nagyapámé is. Pedig semmi köze sincs a zsidósághoz. A háborúkban emberek halnak. Ez van. Azt meg te sem gondolod komolyan, hogy, ha a háború vége felé Hitler mégis elrendelte volna a zsidók megsemmisítését, akkor az éhező német katonák azt teljesítettek? Pont ezt? Mikor Berlint nem voltak képesek lerombolni a parancsára? A zsírjukból készült szappan meg egyenesen vicc kategória.... Tényleg hiteles.... Akárcsak a bordélyházas sztori :D. Az megint más kérdés, hogy kicsit kurv@ sok a szemtanú, ahhoz képest, hogy elvileg elég alapos munkát végeztek.... A beszámolókról meg annyit, hogy itt is igaz, ahány öreg annyiféle történet. Én mindig azt hallottam, hogy a németek semmivel sem voltak rosszabb mint a szovjet megszállok, amíg azt tetted amit mondanak nem volt gond (ezzel arra célzok, hogy mindkettő egyformán rosszak voltak, csak ugye a németek vesztettek).
Ilyen alapon, ha elvárod tőlünk, hogy sajnáljunk téged, akkor te is sajnáld a magyarokat. Arról nem is beszélve, kíváncsi vagyok mi lenne, ha egy izraeli nyilvános oldalon tennék fel hasonló kérdéseket, magyarként? PL: "Miért utáljátok a magyarokat, illetve miért szégyenítitek meg a kereszténységet?" Valószínűleg a Moszad másnapra levadászna. A talmud írásos kitérésem elméletben vicc volt ezt te is látod, sajnos gyakorlatban igaz (még, ha szerkezetileg nem is így épül fel).
A videókra. Tipikus ellenfél lejárató propaganda. Te feltételezzük, hogy igaz. A poén az, hogy mindegyik videónak megvan az IZRAELI párja is, akkor ti mitől vagytok különbek, ettől az általad műveletlenek minősített kultúrától? Lassan ott járunk, akár csak anno a németek, ti lesztek az "übermensch". Nézzük a videókat:
1: http://www.youtube.com/watch?v=UQXecLyureE
2: http://www.youtube.com/watch?v=vDD8ANFgwtA&feature=related (kis kacsa lövészet mi?)
3: http://www.youtube.com/watch?v=_nDUFiuZLhc&feature=related
4: http://www.youtube.com/watch?v=ItdRTpoJ7_E&feature=related
Nos, kérsz még? és most a youtuberol beszélünk, ha ott ennyi van akkor mennyi lehet a valóságban?
5: [link] Nem vagyok kurucos, és tudom, kiégeti a szemed, csak kukkants bele.
6: Végül: [link]
Végszó: védekezés jó vicc, persze, Iránnak már nem lehet atombombája, akkor sír a szátok. Pedig ők is csak védekezni akarnak!
"2. Az Ávo és Ávh tudtommal azután volt, hogy keresztények egy csoportja lemészárolt 6.000.000 zsidót."
Na ha erre azt írom,hogy elvakult gyülölködő vagy,mindjárt ott vagyunk,hogy "jajjteszemétnáciutálod "a zsidókat!
Pedig csak azokat utálom,akik félremagyarázzák a történelmet.
Jut eszembe,akkor szerinted volt létjogosultsága az ÁVO-nak?Mert ahogy írod,nagyon arra hajazik.
A srác egy teljesen kultúrált kérdést tett fel. Aztán kapott lassan nem kultúrált, burkoltan támadó válaszokat, célzásokat, nyílt offenzívát és személyeskedést is. Azt hiszem természetes, hogy ezek után egy kicsit ideges lesz. Főleg, hogy egy embert lerohanjátok 623456-an, mind jól megmondjátok a magatok igazát és ha nem ért egyet, akkor meg "jaj de kultúrálatlan vagy, meg makacs, meg szemét, csak mert nem ismered el, hogy valójában tényleg szemetek vagytok zsidók". És ezek után "nem esik messze az alma a fájától." Ez meg mi? Milyen alma milyen fájától? Ah, nem, egyáltalán nincs benne kollektív ítélet egy embercsoport felett.
És akkor ezek a félművelt emberek még meg is sértődnek, milyen kis rohadt kultúráltak és milyen kesztyűs kézzel bánnak ezzel a sráccal. Hát nagyon nem.
Könnyű ám, ha megy itt a flame, és idejösz, hasraütésszerűen kiválassztod az egyik felet és elkezded szidni, milyen undorító stílusa van. Persze a megjelenő sok neonáci felett helyből elsiklik mindenki, a "szemét zsidó, sátán népe", ez valahogy nem szúrja a szemed, kedves Nagyon Kifinomult Odamondogató, valahogy csak a másik oldalban a szálka. Hogy is van ez a gerendával?
Másfelől képzeld el, hogy mint magyar megkérdeznéd a szlovákoktól, miért utálnak, lehurrognának, és ezek után miután körbeugatott a falka, pont ilyen szentfazék, álszent szűklátókörűek megjelennének és megjegyeznék, hogy "nem is értem, hogy lehetsz ilyen makacs és undorító, hiszen normálisnak tűntél, áh, egyáltalán nem szólok nyíltan hogy utállak mert magyar vagy, de nehezményezem a létezésed, mert csak azért kérded, miért utálják a magyarokat, hogy provokálj vele, de látszik is, mert magyar vagy." És azt hiszem, neked kb 1 oldal tömény flame, mocskolódás után elszakadna a cérna. Amikor ilyenek jönnek, hogy
"Olvasom a Talmudot, és mint kompetens nyilatkozok róla, hogy ilyen és ilyen" erre
1. Nem is, a Talmud, egy szenny, mert én ezt a netről "megbízható forrásból tudom" és kész
2. Nem is, a Talmud mást mond, mint amit te 10 éves korod óta tanulsz belőle mert én azt mondom
3. De undorító hogy azt olvasod (random káromkodás) gratulálok te (random káromkodás)
és ezek után szegény kérdező a rossz meg a provokátor. Tudod, az ilyen emberek, mint Te, kedves Kifinomult Odamondogató a legocsmányabbak.
Másfelől mindenki Izraelt szidja, mint egy terjeszkedő országot, mint egy olyan országot, ami jajderohadt undorító aljas szemét, terjeszkedni mer.
Megjegyzem, a magyarok Kárpát-medencébe érkezése sem volt valami virágkoszorús bevonulás, a Római Birodalom pedig nem fákkal, hanem keresztre feszített emberekkel szegélyezte az utakat, amerre vonult. Minden, minden ország ugyanolyan önző és agresszív, minden béke, paktum csak érdekszövetség, amíg egyensúly van. Azt hinni, hogy mi nem ugyanezt csinálnánk, ha meglenne a lehetőségünk, nem csak álszentség, de önbecsapás.
Uff. Bár úgyse fogja senki végigolvasni, mert az embert felháborítja, ha másnak igaza van és nem tud vele micsinálni, ezért csak le fognak hurrogni és hogy nem értek semmit, mert ez megoldja a dolgokat, de akkor is.
Leo
a zsidó gyülölet többnyire divat... és sokan azt se tudják mér kell mondani, a másik felét aki meg elvileg tudja hogy miér kell mondnai, ők csak azt tdják mondani amit olvasnak a kurucon... senki nem tud mondani személyes tapasztalatot hogy mér kellene őket utálni... szerintem ez bőven elég érv...
vki meg itt előbb megkérdőjelezte a holokausztot... magyarázd meg nekem majd akkor légyszives hogy mér nincs ápolva a kaposvári zsidó temető, valószinüleg nem azér mer leszarják, hanem mer háboruban elvitték a legtöbbet.. meg légyszives magyarázd el azt hogy nem volt holokauszt, az özvegyeknek, és a csonka családoknak.. nah h ha ők elhiszik el hiszem én is...
én voltam önkéntes munkában zsidó temetőt takarítani, tényleg nincs már senki sehol. kiírtották, elűzték. Német megszálláskor 160 német katona jött össze-vissza Magyarországra, nyilas vezérlet végezte a munkát.
Szerintem, akinek van egy csepp esze és minimális erkölcsi érzéke annak a zsidó szó puszta hallattán se pro, se kontra nincs véleményük. Az embert kell megismerni, és arról véleményt alkotni. Itt egyesek véleménye olyan ocsmány, hazug, hogy nincs mit rá mondani. Szarjátok össze magatokat, kb. ennyit lehet reagálni rá. Csak kiváncsi voltam. Önámítás, hazugság, lemészároltak emlékének tagadása, megszentségtelenítése, ez megy. Arra persze nincs válasz, hogy miért van szinte minden kis településen régi zsinagóga, ami ma könyvtár, vagy múzeum, vagy iskola. És hogy miért nincs egy zsidó sem a környéken. Na, mindegy, a lényeget megtudtam!
Sötét banda a legtöbb hozzászóló!
Mély tisztelet a józanul gondolkodóknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!