Miért utálják a zsidókat?
Megkérnék mindenkit, hogy kúlturáltan, beszéljük meg és érveket használjunk. Valósakat, ne csak elméleteket.
Én elmondom amit tudok: Hitler is azért szemelte ki azt a népcsoportot, mivel igen tehetősek voltak és mivel a háborúhoz pénz kell, tőlük elvette és maga mellé állította az egész általa uralt népet, hogy még könyebb legyen a dolga.
És ne azzal érveljetek, hogy irigyek és kapzsik, mert ez nevetséges! :)
ui.: Nem ide tartozik, de én voltam Auswitz-ben és láttam, mit műveltek az emberekkel, milyen kísérleteket hajtottak végre... (Nem mellesleg sok olyan ember is kerűlt koncentrációs táborba, akik politikai, vagy valamilyen más módon fenyegetést jelenthettek Hitlrerre, még akkor is ha ez szinte jelentéktelen volt.)
Szerintem azok utálják, akik a saját problémáikért másokat szeretnekl okolni, mert nem gondolkodnak.
A zsidók mindig is előtérbe helyezték a tanulást, például a kora középkorban sem voltak analfabéták, amikor a keresztények többsége igen. Ezért általában könnyebben foglaltak el olyan pozíciókat, ahol tudni kellett valamit, és ez piszkálta sokaknak a csőrét.
Hasonló hozzáállású társaság még az örmények is, csak őket a törökök irtották, mivel Európa nagy részében túl kevesen voltak ahhoz, hogy ugyanezt az utálatot kiváltsák.
Plusz szerepet játszott a keresztény egyházak nem megfelelő hozzáállása is, mivel évszázadokon át istengyilkossággal vádolták a zsidókat, persze jól általánosítva.
mert csak a pénz számít nekik
jó pénzért a saját anyjukat is eladnák
Hát engem ez nem nagyon győzött meg... És az is hülyeség szerintem, hogy ők voltak mindig a hatalmon, mert én pl ismerek zsidókat, akiknek ugyanannyi hatalmuk van mint másnak. Színész volt az illető, színházban. A fia is színész volt és okos tanult ember volt. Ahogy van befolyásos zsidó, úgy van befolyásos Afroamerikai, cigány, arab... Miről beszélünk??
A többiről felesleges beszélni, mert buta válaszok voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!