Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják a zsidókat?

X. Maté kérdése:

Miért utálják a zsidókat?

Figyelt kérdés

Megkérnék mindenkit, hogy kúlturáltan, beszéljük meg és érveket használjunk. Valósakat, ne csak elméleteket.

Én elmondom amit tudok: Hitler is azért szemelte ki azt a népcsoportot, mivel igen tehetősek voltak és mivel a háborúhoz pénz kell, tőlük elvette és maga mellé állította az egész általa uralt népet, hogy még könyebb legyen a dolga.

És ne azzal érveljetek, hogy irigyek és kapzsik, mert ez nevetséges! :)

ui.: Nem ide tartozik, de én voltam Auswitz-ben és láttam, mit műveltek az emberekkel, milyen kísérleteket hajtottak végre... (Nem mellesleg sok olyan ember is kerűlt koncentrációs táborba, akik politikai, vagy valamilyen más módon fenyegetést jelenthettek Hitlrerre, még akkor is ha ez szinte jelentéktelen volt.)

2010. jan. 24. 18:20
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
30%
Mert megérdemlik. A cselekedeteik miatt, és az alattomos tetteik miatt.
2010. jan. 24. 18:30
 2/48 anonim ***** válasza:
83%
Azért utálják őket mert ugye a zsidóság egy része mindig is olyan pozicióban volt ahol volt beleszólása a dolgokba.A zsidóság egy része átlag ember számára elképzelhetetlenül magas pozíciókba jutott és ott mindig is a saját zsebére játszott lesz.rta a köz érdekeit.A zsidóság egy része emberetelen módon elkezdte irtani a palesztinokat és a palesztinok elvett földjén magukkal a palesztinokkal építette fel a zsidóság számára szükséges dolgokat.A zsidóság egy része kíméletlenül kihasznál mindenkit aki az útjába kerül legyen szó egy emberről vagy akár egy országról.Hitler nem véletlenül irtotta őket,ugyanis a zsidók hihetetlen mértékben kihasználták az első világháború után meggyengült Németországot.Viszont a vicc az egészben az hogy a zsidóság remekül jellemzi az emberi társadalmat.Ha kéne egy nép akikkel jellemeznem kéne az emberi társadalmat akkor bizony a zsidókat választanám.A zsidók ha ugy tetszik az emberi társadalom attitűdje.
2010. jan. 24. 18:31
 3/48 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem azok utálják, akik a saját problémáikért másokat szeretnekl okolni, mert nem gondolkodnak.

A zsidók mindig is előtérbe helyezték a tanulást, például a kora középkorban sem voltak analfabéták, amikor a keresztények többsége igen. Ezért általában könnyebben foglaltak el olyan pozíciókat, ahol tudni kellett valamit, és ez piszkálta sokaknak a csőrét.

Hasonló hozzáállású társaság még az örmények is, csak őket a törökök irtották, mivel Európa nagy részében túl kevesen voltak ahhoz, hogy ugyanezt az utálatot kiváltsák.

Plusz szerepet játszott a keresztény egyházak nem megfelelő hozzáállása is, mivel évszázadokon át istengyilkossággal vádolták a zsidókat, persze jól általánosítva.

2010. jan. 24. 18:35
 4/48 anonim ***** válasza:
használd a keresést! Már vagy fél tucatszor megkérdezték!
2010. jan. 24. 18:38
 5/48 anonim ***** válasza:
55%
Lehet, hogy tényleg gyilkosok. Na nem mindegyik, csak a legtöbb, lásd palesztína, ott már nyíltan csinálják, itt még a háttérben, de nem sokáig. Lesz. om az eszüket, legyenek okosok izraelben
2010. jan. 24. 18:39
 6/48 anonim ***** válasza:
72%

mert csak a pénz számít nekik

jó pénzért a saját anyjukat is eladnák

2010. jan. 24. 18:47
 7/48 anonim ***** válasza:
0%
KÉRDEZŐ ! Akkor nézdd meg ezeket a képeket és hiába voltál az átalakított auswitzban, nézdd meg ezeket:)) : [link]
2010. jan. 24. 18:54
 8/48 anonim ***** válasza:
62%
Nem kollektíven minden zsidót utálnak, csak a spekulánsokat, akik elég kártékonyak.
2010. jan. 24. 19:07
 9/48 anonim ***** válasza:
Mert nem tudják használni a keresőt.
2010. jan. 24. 19:42
 10/48 A kérdező kommentje:

Hát engem ez nem nagyon győzött meg... És az is hülyeség szerintem, hogy ők voltak mindig a hatalmon, mert én pl ismerek zsidókat, akiknek ugyanannyi hatalmuk van mint másnak. Színész volt az illető, színházban. A fia is színész volt és okos tanult ember volt. Ahogy van befolyásos zsidó, úgy van befolyásos Afroamerikai, cigány, arab... Miről beszélünk??

A többiről felesleges beszélni, mert buta válaszok voltak...

2010. jan. 24. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!