Miért utálják a zsidókat?
Megkérnék mindenkit, hogy kúlturáltan, beszéljük meg és érveket használjunk. Valósakat, ne csak elméleteket.
Én elmondom amit tudok: Hitler is azért szemelte ki azt a népcsoportot, mivel igen tehetősek voltak és mivel a háborúhoz pénz kell, tőlük elvette és maga mellé állította az egész általa uralt népet, hogy még könyebb legyen a dolga.
És ne azzal érveljetek, hogy irigyek és kapzsik, mert ez nevetséges! :)
ui.: Nem ide tartozik, de én voltam Auswitz-ben és láttam, mit műveltek az emberekkel, milyen kísérleteket hajtottak végre... (Nem mellesleg sok olyan ember is kerűlt koncentrációs táborba, akik politikai, vagy valamilyen más módon fenyegetést jelenthettek Hitlrerre, még akkor is ha ez szinte jelentéktelen volt.)
Megérdemlik az alattomos tetteik miatt? Mondj már el 5 alattomos tettet kérlek... :) Kíváncsian várom.
Afroamerikai-nak nincs nagy hatalma, arabnak nincs nagy hatalma, orosznak nincs nagy hatalma, kínainak nincs nagy hatalma ... Sorolhatnám még, de értelmetlen lenne. Mitől lesz egy ember 100%-ig Magyar?
felesleges ide írni te csak zagyválsz össze-vissza.ezeket már ezerszer leírták előttem, keress rá.
Amúgy látott már valaki izmos zsidót? o.O
"Amúgy látott már valaki izmos zsidót? o.O"
a tükörben:)
Nem tudom, de ha még egyszer megkérdezi valaki, én is elkezdem!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__607..
mi beszélünk hülyeséget? miért te nem innen- onnan hallod a dolgokat? csak nem a tévéből? agymosott vagy és tudatlan ha elhiszed hogy egy rivarírtószerrel megöltek 6millió zsidót, mikor annyi bőven nem is volt Európában..persze Izraelnek jól jött ez a kis hazugság:) Németország még mindig fizetheti a dollárdmilliárdos holokamu kárpótlást nekik..bárcsak én lennék ilyen okos:(
különben már azóta az is kiderült,hogy Anna Frank naplója is hamis:) Mindenkit egyből leugattok hogy senki nem ért semmihez, meg hogy innen onnan szedjük össze, de ti viszont semmi normálisat nem tudtok összeszedni magatoktól..David Irving történészt is aki megtanult németül,hogy kutasson a dolgok után és most , hogy már ő is kételkedett elég sokan megutálták...Ha meg meg is haltak páran a pestisben a körülmények miatt, akkor is...most akkor ennyi erővel a drezdai bombázásokról is megemlékezhetnénk..
damien
meg a haiti földrengés, és az összes cunami is időszámításunk előtt 2milliótól időszámításunk után 5millárdig még biztosan.
és mindenki mögött szerte a világban, akik fedezett nélkül vették fel a hiteleket nyakra-főre, egy UZIs izraeli katona állt, és ő kényszerítette őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!