Szerintetek ez lenne a vallásszabadság?
"Kötelezővé tesszük a hittant vagy erkölcstant, melynek célja hazánk keresztény alapokon nyugvó gyökereinek
erősítése, a követendő normák elsajátítása, megértése."
Idézet a jobbik 2010-es választási programjából, 49.o lap teteje.
Kérdezem én hogyha pl mohamedán vallású vagyok akkor miért kellene kötelező jelleggel keresztény hittant tanulnom? Ismétlem kötelező jelleggel.
EZ a vallásszabadság?
"A Jobbik amúgy is le van maradva egy-két évszázaddal..."
tökéletesen egyetértek..:9
Az erkölcstannal egyetértek, a hittannal nem. Bár a kettő majdnem ugyanaz, a kereszténység is csak egy népbe nevelt erkölcsöt jelent, hogy a bűn bizony nem marad megtorlatlanul. Gondolom ezért írták oda a "vagy" szócskát..
Az erkölcstan igazán ráférne a mai emberekre, mivel a bűnözés és erkölcstelenség tetőfokon van az országban. Ezt bele kell fojtani az emberekbe, a fiatal generációkba, hogy ők is így neveljék az utódaikat, jobb legyen az ország.
(lehet hülyén fogalmaztam de szerintem értitek.)
Az ország meg az eddigi vezetés miatt vagy 50 évvel!
Akkor hogy is van ez?
A kérdésre válaszolva.
Ha te mohamedán vagy, akkor gyakorold azt a vallást, de ha itt akarsz élni akkor ismerd meg a keresztény erkölcs fogalmát, mert talán nem a magyaroknak kellene alkalmazkodni hozzád. A magyaroknak egy kultúrális háttere a keresztény erkölcs és nem valami humbuk, ami hozzátartozik az alap műveltséghez.
még jó, hogy a dicső MSZP-MDF nincs lemaradva
az a menő manapság, hogy fedezet nélküli pénzt hozunk létre elektronikusan és kamatozik is a semmi
mit keresne itt egy mohamadán?
európában?
nehogy már!
nem kötelező itt lakni
itt ezek a feltételek (lesznek)
ezervalahány évig jó volt keresztény alapokon élni
most is jó lesz
mennyi intoleráns vadbarom van!..igenis élhetnek itt buddhisták vagy bármely vallásúak is.
nem tehetik kötelezővé-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!