Miért hurrogják le a Jobbik jelmondatát miszerint Magyarország a Magyaroké? Miért ki másé lenne még ha nem a miénk?!
Emberek az a Magyar:
aki Magyar állampolgár
ki Magyarnak vallja magát
ki szereti a hazáját
ki büszke a zászlóinkra
ki Magyarul ír és beszél
kinek fáj Trianon
aki nem dől be a politikai hazugságoknak és aki 2010 be tudja hova kell tenni az X et
1 nép 1 ország 1 vezető
"1 nép 1 ország 1 vezető"
Ezt már egy bajszos festő is mondta régebben. Meg azt is, hogy senki sem fog ráismeri az országára 10 év múlva.
Így is lett :(
"Ezt már egy bajszos festő is mondta régebben. Meg azt is, hogy senki sem fog ráismeri az országára 10 év múlva.
Így is lett :("
pont azért írtam... lehessen mibe belekötni
"Aljas, kotozkodo, szegyene vagy az orszagnak!"
"Nem veszed észre hogy egy öntelt, modortalan, neveletlen f.sz vagy? Az a szerencse hogy nincs sok ilyen p.cs mint te!"
Na, jól megkaptam. Két embertől is... :) Amit leírtam, az a saját épülésemre is szolgált korábban. Lehet, hogy követelmény lenne már a levegőbe beszélni... Ha nem szagoltátok ki a békét a sajnos túl hosszú irományomból, akkor nyilván írhattam volna jobban.
21-e 13:44:
Az a magyar:
aki magyar állampolgár.
ki magyarnak vallja magát
Ennyivel megelégszik a törvény, és ez így helyes.
Érezzük, hogy a "magyarnak vallja magát" akkor kezd őszinte lenni, ha:
ki szereti a hazáját
A többi csak ellentéteket szít, ezért kiadós baromság. Rövidesen szégyellem magam, hogy az országomban egyre több figyelemhiányos helóta kezd egyre aktívabb pártpropaganda-hadjáratba, holott egyrészt igazán senki nem kérte rá őket, másrészt rombolnak vele, akármennyire is képtelenek most ezt észrevenni. Mindkét oldalnak szól, jó lenne fájón sokat gondolkozni rajta.
Elozonek.
kedves szakadár barátom .. bepöccentem a mellét döngető magyar analfabetizmusa láttán ..A többség tényleg mondjuk, hogy rendben van. Habár dolgoztam is utánuk, akkor már lesújtóbb volt a helyzet.."keresd meg a térképen "Svábiát" és menjél oda..Kérdező: "Mitől lennének az erdélyi vagy épp a felvidéki magyarok románok v épp szlovákok?!" Attól egy kis hányadban esetleg, hogy hatalmas akcentussal, idegen aritmiával beszélik a mi anyanyelvünket, és temérdek szláv jelleggel tarkítva fogalmaznak? Ne érts félre, nem a valódi, ízes székely beszédre gondolok itt egyáltalán. Miért, ki másé lenne még, ha nem a miénk? (két vesszőhiba javítva).
Ezekkel egeted le magad. Pokhendi, bekepzelt fotelharcos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!