Miért hurrogják le a Jobbik jelmondatát miszerint Magyarország a Magyaroké? Miért ki másé lenne még ha nem a miénk?!
Miért kell büszkének lennem a Magyarságomra? Ez a nép képtelen az összefogásra több száz éve. Képes éhendögleni, csak az a lényeg, hogy a másiknak se legyen jó. Nem véletlenül van ilyen szarban az ország. Nem a zsidók miatt, hanem a Magyarok maguknak csinálták. Én erre nem tudok büszke lenni, és sajnálom, hogy az őseim nem vándoroltak ki innen, és, hogy nem tudok nyelveket, hogy én megtehessem.
Mégis, mire lehetnék büszke?
Batthyány Lajos már a cellában elvérzett,
Bedrogozva mondta, labanc puska csövének.
Éljen a magyar haza, éljen a magyar haza!
Itt kong a fejemben utolsó három szava.
A szemétdomb is Magyarföld, ha tetszik, ha nem,
Na te dörzsölt kufár, hogy lopod el a hitem?
---FankaDeli
Nekem sem jó itt így ahogy állnak a dolgok. De nem elmenekülni hanem változtatni szeretnék. Még akkor is ha egy senki vagyok és nem tehetek semmit max húzok egy "x"-et a szavazófülkében. Ide tartozom Itt születtem és itt halok meg. 2 nyelven felső fokon (angol-német) 1 nyelven közép fokon (olasz) beszélek. Mégsem tervezem h elmegyek. Lehet sőt biztos h máshol sokkal jobb életem lenne és még csak nagyon messzire sem kéne mennem innen. De nem tudok. Ezt nem tudom megmagyarázni h miért. Ez az én hazám ide tartozom.
„De nem tudok. Ezt nem tudom megmagyarázni h miért. Ez az én hazám ide tartozom.”
Pedig egyszerű hogy miért nem!
Mert nem élsz itt olyan szaru, hogy meg forduljon a fejedbe, mint végső alternatíva.
Miért hurrogják le az SNS jelmondatát miszerint Szlovákia a szlovákoké? Miért ki másé lenne még ha nem az övék?!
Miért hurrogják le a PRM jelmondatát miszerint Románia a románoké? Miért ki másé lenne még ha nem az övék?!
Miért hurrogják le az SRS jelmondatát miszerint Szerbia a szerbeké? Miért ki másé lenne még ha nem az övék?!
Na ez a baj a nagyeszű jobbikosokkal, hogy ennyit nem képesek végiggondolni. Csak a hiszti megy, a gondolkodás nem.
"A "Magyarország a magyaroké" jobbikos kampányszöveget az EU-s választásoknál alkalmazták és k*rvára nem azért mondták hogy "hű ez az ország most csak a magyaroké nem a cigányoké",semmi köze ennek most a hazai belpolitikához meg etnikai kisebbségekhez hanem külpolitikai-gazdaságpolitikai értelme van"
Lehet, hogy így értették, de nem így hangzik. Egy politikai pártnak erre oda kellene figyelnie, mert a hibás kommunikáció a politikában végzetes hiba. Szóval vagy rosszat akar a Jobbik, vagy jót, de dilettáns. Amúgy meg lehet nézni a jobbikosok gyűlölködő megnyilvánulásait, és rögtön látni fogod, miért mindenki úgy érti a jobbikos jelmondatot, ahogy.
Az hogy valaki magyar állampolgár és magyarul beszél egyátalán nem jelenti azt hogy magyar identitással rendelkezik.
Például az én nagyanyám sváb volt és soha nem érezte magyarnak magát és nem is akart az lenni.
Sőt a szélsőséges zsidó nacionalizmus,a cionizmus eszmei megteremtője,Herzl Tivadar is Budapesten született és magyarul beszélt,magyar állampolgár volt,mégsem volt magyar.
Annyiban egyetértek a kérdezővel hogy nem közvetlenül etnikai származás kérdése a magyarságtudat,lehet valaki szász,tót,sváb származású de ha magyarul érez és tesz a hazáért akkor lehet magyar.
De úgygondolom hogy a magyarság a fehér fajhoz tartozik és én nem szívesen látom hogy az országunk lassan de biztosan "besötétedik" és különösen a hányinger keringet akkor ha azt látom hogy lányaink csimpánzszerű négerekkel kézenfogva járkálnak az utcákon.
Egy cigányt vagy négert nem tudok elfogadni magyarnak és semmiféle közösséget nem is tudnék vállalni velük és evvel szerintem a magyarul érzők többsége is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!