Miért hurrogják le a Jobbik jelmondatát miszerint
Magyarország a Magyaroké? Miért ki másé lenne még ha
nem a miénk?!
Nem az a kérdés hogy kié kell, hogy legyen?
Hanem hogy ki szeretné, hogy az övé legyen!
És persze ne üresen, hanem rabszolgákkal ha lehet!
2009. okt. 9. 15:31
Mert politikailag inkorrekt ezt mondani, egyébként is számos kisebsségi nép él velünk bla bla bla bla bla
Szóval ma már nem lehet kimondani semmit, tényeket meg főleg nem.
2009. okt. 9. 16:02
most nem azért te milyen alapon mondod hogy magyar vagy? honnan tudod hogy nem volt pl. cigány az őseid között? :D
2009. okt. 9. 16:45
"Miért ki másé lenne még"
Ha nekem a Sváb őseim több száz éve itt élnek, és én is sváb vagyok, én már szerinted nem érezhetem magaménak ezt az országot?
2009. okt. 9. 16:50
Magyarország a Magyaroké, akkor Szlovákia a Szlovákoké. Akkor meg milyen alapon szólnak be a jobbikosok a szlovákoknak?
2009. okt. 9. 16:55
6/98 A kérdező kommentje:
Utolsó: Kíváncsi lennék ha erőszakkal elvenném a lakásodat és az állam átírná az én nevemre te beletörődnél e és nem állítanád h az akkor is a tiéd. Te vetted te építetted ott születtél. Vagy elfogadnád h ez van és ugyanezzel a pökhendi büszkeséggel beletörődnél?
7/98 A kérdező kommentje:
Érdekes ha Amerikában egy amcsi azt állítja magáról h ő amerikai akkor miért nem csinálnak belőle faji kérdést?! Miért ő mennyivel lenne amerikaibb mint én Magyar? Kik ők? spanyol portugál brit olasz hajósok akik alig 600 éve települtek be oda + Afrikából elhurcolt rabszolgák? Ott mégis vannak akik igaz amerikaiknak vallják magukat mégsem mondják nekik h " te hülye hogy lennél amerikai a te őseid is portugál bevándorlók" Ott egy ilyen beszólásért agyba főbe vernék az embert de bezzeg itthon ha vki Magyarnak vallja magát akkor az tuti h szélsőjobb oldali nyilas hungarista náci és miegymás... Itthon ha én azt mondom h Magyar vagyok akkor milyen alapon merem magam annak nevezni máshol meg a legnagyobb szégyen és nemzetárulás ha vki letagadja a saját származását.
8/98 A kérdező kommentje:
Hogy jutottunk el odáig hogy én 2009-ben nem nevezhetem magam Magyarnak mert van pár pökhendi kihaénnem gyökér akik ezt meg kérdőjelezik és belekötnek? Hogy jutottunk el idáig h ma már szégyen és gyalázat ha valaki Magyarnak vallja magát? Hogy jutottunk el idáig ha vki Büszke a Magyarságára arra pofa nélkül rákiáltják h rasszista anitiszemita fasiszta hungarista náci és stb. Hogy jutottunk el odáig hogyha én márc 15-én felveszek egy kokárdát akkor engem a buszon k*rva vagány mindent tudó fiatalok lenáciznak? És hogy jutottunk el idáig ha azt mondom h ez az ország a miénk miénk magyaroké akkor vannak akik azt mondják h a jó édes anyámat. Bezzeg ha a te autódra v lakásodra mondanám h ez nem csak a tiéd á-á az ül bele és az lakik benne aki csak akar hogy legörbülne a pici szád széle... Jaa h az a te saját magántulajdonod és a kettő nem ugyanaz? Oké hát az ország is tulajdon. A Magyar nép saját tulajdona és elég szomorú h egyesek szerint bárkinek joga van vele azt tenni amit csak akar egy világ másik felén élő ember kedvére megveheti és kilóra el is adhatja... Így lenne? Erről szólna ez a dolog?
A magyar cigány ugyan olyan magyar, mint a magyar tót.
A Magyarország a magyaroké rájuk épp úgy vonatkozik. Akire nem vonatkozik, azok a külföldiek. Akik például viszik el a hasznot, meg zárják be a gyárainkat.A magyar cigány épp úgy magyar polgárként gondol magára, mint akinek a papája sváb. Miért, te talán azt mondod, hát itt élek, de nem magyar vagyok, hanem nagyiról sváb? A sváb is magyar. Magyar sváb legény.
Ez olyan mint a román magyarcigányok. Azok is románok, pedig magyarok. Hát, és történetesen cigányok. Ennyi. Tőlük vásárolunk a piacon. Hát, ha még nő is, és kiskorú - van akinek kijut a kisebbségi létből :)
2009. okt. 9. 17:18
Az ország a Szent korona tulajdona.
2009. okt. 9. 17:19
Kapcsolódó kérdések: