Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik veszélyt jelent...

A Jobbik veszélyt jelent Magyarország jövőjére?

Figyelt kérdés

Szerintem igen, mert hátráltatják a Fideszt, a legjobb pártot, ha meg hatalomra kerülnének, akkor olyan intézkedéseket hoznának, ami nem modernizálná, hanem középkoriasítaná Magyarországot, méghozzá idealista módon olyan dolgokat is elkövetnének, aminek a végeredménye az ország romba döntése lenne.

Szerintem a jövő abban lenne, ha a Fidesz visszaváltozna olyanná, amilyen 1990-ben volt és koalícióba lépne az LMP-vel.

2010. aug. 31. 09:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
ha az LMP a Fidesszel koalícióba lépne akkor rögtön jönnének fröcsögni a kurucosok hogy jajj tuttam é' zsidó szdsz utód!
2010. aug. 31. 09:45
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
A fidesz a Jobbik ötleteit nyúlta le. Mivel a Jobbik az egyetlen párt, amire nincs befolyással izreal, ezért próbálják a rossz hírét kelteni minden eszközzel. Ez az egyetlen párt, ami az ország jövőjére gondol, és nem külföldiek kezére akarja játszani.
2010. aug. 31. 09:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

fidesz a legjobb párt?

ismét egy hitvak embert láthatunk.

2010. aug. 31. 09:48
 4/13 anonim ***** válasza:
21%
jajj fogjátok már fel hogy semmi köze magyar államvezetésnek egy poros ázsiai országhoz
2010. aug. 31. 09:48
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, de szerintem butaság, amit itt levezettél :D Először is ha akarnák, sem tudnák hátráltatni a Fideszt, hiszen kétharmados többségük van a parlamentben. A Jobbik legfeljebb véleményt alkothat, amit meg is tesz. Amit jónak találtak, abban támogatták a Fideszt, amit nem, abban pedig nem. Még kritizálták is a Jobbikot azért, mert ellenzék létére több, mint 60%-ban együtt szavazott a Fidesszel. Szerintem ez a helyes ellenzéki politika, amit a Jobbik csinál. Arról nem is beszélve, hogy néha több személlyel vannak jelen a parlamentben, mint a Fidesz, pedig sokkal kisebb a százalékuk. Amit a programjukban olvastam, abban semmi olyanra utaló jelet nem találtam, ami "középkoriasítaná" Magyarországot, tehát egyértelműen ezt nem lehetne rájuk húzni. A Fidesz pedig jó lenne, ha eldöntené, hogy akkor most konzervatív, vagy liberális, mert most előbbinek vallják magukat, az LMP-vel való összefogás pedig minden lenne, csak jó nem.
2010. aug. 31. 09:53
 6/13 anonim ***** válasza:
12%
Nem jelent veszélye egy ilyen bohócpárt senkire,túl van értékelve a jelentősége.
2010. aug. 31. 10:15
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Kellemes rettegést kérdező, én iszom tovább a sörömet.
2010. aug. 31. 10:40
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

"mert hátráltatják a Fideszt, a legjobb pártot"

NA!!!

Már megint egy követő. Azért még jó, hogy orbánt nem nevezük ki istennek. Már így is királynak gondolja magát.

2010. aug. 31. 11:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétumokat!! Mert ez így csak üres locsogás!

Mivel hátráltatják a Fideszt?

Hatalomra kerülésük esetén milyen intézkedéssel középkoriasítanák az országot?

Milyen dolgokat követnének el, amivel romba döntenék az országot?

Sajnos erre a kérdésre ebben a formátumban nem tudok válaszolni, ez így üres kampányhablaty. Majd ha megválaszoltad a 3 kérdésemet.

2010. aug. 31. 13:10
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Ja és arra is válaszolhatnál, hogy miért a Fidesz a legjobb párt.
2010. aug. 31. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!