Miért hurrogják le a Jobbik jelmondatát miszerint
Magyarország a Magyaroké? Miért ki másé lenne még ha
nem a miénk?!
Kérdező, te milyen jogon erőlteted a Magyarságot a kisebbségekre? Ezzel a logikával a szlovákiai Magyarok is Szlovákok, pedig ők Magyarok szeretnének lenni. A feleségem kárpátaljai. Szerinted Ukrán, Szerinte ő Magyar. Az ilyen "emberek" mint te szítják a viszályt, és keserítik meg az életét.
2009. okt. 9. 18:36
22/98 A kérdező kommentje:
18:20 mondasz valamit... Sőt minden szavaddal egyet értek. Sajnos valóban ez van.
23/98 A kérdező kommentje:
18:36 nem a kisebbségre erőltetem rá. Miért tartanám a felvidéki a székely v épp a délvidéki magyarokat az őket "tartalmazó" ország nemzetiségének?! Nem értem ezt miből vontad le. Csak mert az írtam h az én néger barátom magyarnak vallja magát? Ha a te feleséged odakint magyarnak vallja magát akkor az is. De biztos vagyok benne h nem az ukrán történelmi napokra emlékezik meg és nem az ő himnuszukat énekeli és nem vallja magát ukránnak. Ugyanúgy azok sem magyarok akik pont az ellenkezőjét teszik "ember" te engem elég durván félreértettél....
Baromságokat beszéltek.
Csak egy szlogen, hogy nyomatékot adjon kik mellett elkötelezettek.
Az jobb hogy „ megcsináltuk „
Vagy hogy hajrá Magyarország!
Ha ennyire szét akarok szedni egy értelmezést, még azt is elmagyarázom, hogy miként lehet kikönyökölni az atlétát.
2009. okt. 9. 18:51
A mondat jól hangzik, csak akik használják, na azokkal akad 1 kis gond.. Meg hogyan döntjük el, ki a magyar, vagy ők eldöntik, megint ott tartunk ahol eddig, vannak egyenlőek és egyenlőbbek? Divat lett mostanában megint a "nagymagyarkodás".
2009. okt. 9. 18:52
Nem félreértettem, csak arra utaltam, hogy nem vagy következetes.
A magyarországi Sváb neked Magyar, de a Szlovákiai Magyar nem Szlovák.
2009. okt. 9. 18:56
27/98 A kérdező kommentje:
Nem a nagyamagyarkodás a divat. Hanem az h más országokban alap dolog a nemzetiségre büszkének lenni itt meg egyenlő a nácizmussal. Elég szomorú h egyesek nagymagyarokodnak ahoz képest h mindenkinek büszkének kéne lennie rá. Legalább is nem szégyellni. És az is szomorú ha vki büszke rá akkor rögtön "némá h magyarkodik a kisköcsög" pedig máshol ez a világ legtermészetesebb dolga itt meg vita tárgya
28/98 A kérdező kommentje:
Nem nekem mindenki az aminek vallja magát. Független attól h hol él. előbb egy sváb írta h ő nem vallja magát annak hát akkor nyílván nem is az csak itt él. A feleséged külföldi és annak vallja magát hát akkor az is. Ennyit írtam semmi mást.
Tévedés, nem ott kezdődik a nagymagyarság, hogy lengetem az árpádsávos zászlót és kiabálom vesszen Trianon, közben sík hülye vagyok és a saját történelmem sem tudom.
2009. okt. 9. 19:03
30/98 A kérdező kommentje:
Tény és való. Sohasem vertem az utcán a mellem h magyar vagyok. De mindig "odacsaptam" ha ezt vki megkérdőjelezte. A magyarság sok helyen kezdődhet. pl ott h nem nácizom le azokat akik annak vallják magukat. És nem részesítek másokat előnyben a saját népemmel szemben. (konkrétan h mire gondolok: A nyakam rá ha a szlovákok idejönnének egy foci meccsre Dunaszerdahely után a magyar rendőrök akkor is a miénket vernék agyon mondván h +nem kell a politikai feszültség szítás" azok meg röhögnek a markukban meg rajtunk fél Európa. A szlovákok utálják a magyarokat ez egy tény. Agyon is verték őket. De ha ők jönnének ide akkor is minket verne agyon a magyar rendőrség csakhogy megmutassa milyen nagyon igyekszik. Ezért Gordonka Fico új kiskutyája és ott rúgnak belénk ahol tudnak) Pl kezdődhetne itt is. Nem bántom a sajátomat csak azért h az idegennek tetszelegjek.
Ez egy tök mellékes és huszad rangú példa de gondolom érted mire céloztam vele.
Kapcsolódó kérdések: