Ja és bárhogy is próbáljátok bele magyarázni Peresz akkor se azt mondta h felvásároltuk hanem h sikeres befektetéseket csináltak és ezt onnan tudom h van egy ismerősöm aki tud héberül mert ez a téma engem is egy időben felháborított de rá jöttem h a szélső jobb hazugsága. Ki fordítsák más szavait.
2013. máj. 27. 20:24
72/77 anonim válasza:
Cigány probléma az más. De itt nincsenek tényekek
2013. máj. 27. 20:25
73/77 anonim válasza:
"Ki fordítsák más szavait."
Na, itt jöttem rá, hogy te még magyarul sem tudsz helyesen. Meg ez héber ismerősöm. Beszédes, hogy neked van héber ismerősöd. De az izraeli lapok csak nem hazudnak. Mellesleg ez az "akárki akármit mond" dolog is eléggé érdekes. Neked teljesen mindegy, hogy ki hányféleképpen bizonyítja be, hogy igaza van, az "akárki akármit mond" alapon úgysem fogod elhinni.
Kiegészítés: Mielőtt bárki jönne azzal, hogy az "izraeli lapok csak nem hazudnak" dolgot miért írtam, jelezném, hogy Izraelben egy újságíró csak tud már héberül.
2013. máj. 27. 20:33
75/77 anonim válasza:
Elnézést kérek egyes helyesírási hibákért nem olvastam vissza azt amit írtam, nem ez itt a lényeg úgy gondolom. Bizonyítani se tudom hogy van héberül tudó ismerősöm de attól függetlenül elhiszem amit mondott, de te tudsz héberül vagy h fordítottad le a héber lapokat? ja nem gondolom a kuruc.info-n olvastad ennyit erről... Sukoró ügyben meg hát annyit tudok hozzá tenni hogy nézd meg azoknak a nevét akik ebben benne voltak és rá jössz h több magyar volt benne mint zsidó.
2013. máj. 27. 20:41
76/77 anonim válasza:
Te nézz inkább annak utána, hogy a Sukoró-ügy hogy bukott ki. :) És nem a kuruc.infóról tudom. :)
2013. máj. 27. 22:10
77/77 ukmukfuk87 válasza:
A világot fertőzi csak mindkettő "nép", és ha gyilkosság történik az azoknak a hibája akik őket védik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!