Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Édesanyák, mit gondoltok...

Édesanyák, mit gondoltok erről? Nem háborít fel?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Én ugyan ,még nem vagyok édesanya ,de egyszer szeretnék az lenni.

Engem mélységesen felháborít a cikkben történt eset.

Hogy jönnek ehhez?

Mit képzelnek magukról?

Ha az én gyerekemmel csinálták volna , akkor felelősségre vontam volna az óvoda vezetőségét és ha lehet ki is rúgattam volna a felelősöket!

2013. máj. 9. 12:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
43%

"legjobb kommentelő válasza:

Én nem vagyok szánalmas."

Dehogynem. Te vagy a lexánalmasabb. Azért vagy az, mert a magyarázatot úgysem tudnád követni.

"Nézd a' búzakalászt, büszkén emelõdik az égnek,

még üres ..." ( Verseghy Ferenc : Az igaz Bölcs )"

Ezt olvasgasd néhányszor!

( Arról jutott eszembe, hogy "legjobb ..." :) )

2013. máj. 10. 12:03
 42/77 anonim ***** válasza:
Legszánalmasabb ,,x"-szel. Gyönyörű. Ilyet a taknyos tinik írnak. Túl fiatal vagy még a politikához, ne szólj még bele, csak lejáratod magad.
2013. máj. 10. 13:30
 43/77 anonim ***** válasza:

"Ez nagyon odab*sz:D

Persze, ennyi erővel rajzoljunk horogkeresztet a fejükre, úgy se fognak kiakadni.

Egyébként, mint zsidó az alapvetően veled a baj, hogy nem tudod elfogadni, h nem csak neked lehet igazad.

Nézd meg az elején az én korrekt, valódi liberalizmust tükröző hozzászólásomat.

Valaki felháborodott rajta, te meg ezen háborodsz fel és belemagyarázásról beszélsz.

Pont te, egy zsidó, aki már a fizikai bántalmazásnál belebukott a belemagyarázásba.

Hát nem veszed magad ilyenkor észre?:D"

Ömm ez picit érdekes, mert tőlem idéztél. Oké, hogy nem vagyunk egy véleményen, de szerintem magadat minősíted a zsidózással. Ez ugyanis max. annyit jelent, hogy milyen primitív vagy, és mennyire nincs jó emberismereted (itt-fő a biztonság- megjegyezném, hogy katolikus keresztény vagyok)

2013. máj. 10. 15:35
 44/77 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ennek kicsit műbalhé szaga van.

1.) Akárhonnan is nézzük, 6 ágú csillagot a legegyszerűbb készíteni, főleg ha esetleg a gyerekeket is bevonták a barkácsolásba (mivel óvodáról van szó, ezt több mint valószínűnek tartom).

2.) Mégis hány ágú csillag lenne akkor szerintetek a polkorrekt? Az 5 ágú szerintem szintén nem túl jó választás, a 4 pedig nem egyértelmű, a 8 ágút megőszülnek, amíg egy egész óvodai csoportnak megcsinálják, és tuti lenne olyan, aki azt sem tudná, h csillagot jelöl.

Ugyanakkor igazat kell adjak annak a válaszolónak, aki szerint a "csillagos" műsor nem éppen anyák napjára való program. Még megérteném, ha egy karácsonyi műsor keretei között merült volna fel ez a probléma, de anyák napjához sem tematikájában, sem évszakilag nem illik szerintem. Jobb választás lett volna akkor már a napocska (most nem mindegy, h "csillagom", vagy "napsugaram" a gyerek?).

2013. máj. 12. 14:01
 45/77 Andizsuzsi ***** válasza:

"8 ágút megőszülnek, amíg egy egész óvodai csoportnak megcsinálják"

8 ágú csillag kék mezőben = székely zászló. Abba is lenne, aki belekötne. Talán a 10 ágú... De az meg már Nap.

2013. máj. 12. 18:04
 46/77 ukmukfuk87 válasza:
Micsoda baromság, mi is ilyen csillagot rajzolunk itthon. Mindenki az lát benne amit akar, Te viszont nagyon unatkozol biztos. Nekünk is ilyen volt a fejünkön betlehemezéskor, mégse forgott vérben egyik anyuka szeme sem, mert inkább azzal foglalkoztak, hogy mennyire aranyosak vagyunk. Te is inkább a gyerekeddel foglalkozz, ne elemezgess túl mindent.
2013. máj. 12. 18:11
 47/77 Andizsuzsi ***** válasza:
Nincs olyan szerencséd. Viszont mivel én azonosítóval vállalom a hozzászólásaimat, megadom neked a lehetőséget, hogy ránézésre kiszűrd. Ne olvasd.
2013. máj. 13. 08:28
 48/77 anonim ***** válasza:
5%

Sajnos nincs olyan szerencsém. :(

El szoktam olvasni a hozzászólásaidat. Általában cigány és zsidóvédő mind, ráadásul úgy, hogy közben minden nemzeti értéket nélkülözöl.

2013. máj. 13. 13:41
 49/77 Andizsuzsi ***** válasza:
45%

Sokat gondolkodtam azon, hogy válaszoljak-e, mert nyilván valóan olyan messze vannak egymástól a te nézeteid az enyémtől, amennyire csak lehet, de mégis.

Én gyerekkoromban kétszer tapasztaltam azt meg, hogy csak azért, mert az vagyok, ami, utálnak. Először, mikor Aradon rokonokat ltogattunk, és megkértek, hogy az utcán véletlenül se szólaljak meg magyarul, a boltban meg főleg ne, mert utána ők se nagyon mehetnek oda vásárolni.

Aztán gyakorlatilag ugyan ez történt Csehszlovákiában, ahol a boltban, amikor 13 éves gyerekként bezúdultunk egy magyar csoporttal, az eladó nemes egyszerűséggel faképnél hagyott bennünket, és úgy csinált, mintha ott sem lettünk volna. Nem szolgáltak ki bennünket. Mindkétszer csak azért, mert magyar vagyok.

Én ezért soha senkit nem ítélek el csak amiatt, hogy minek született. Nem tagadom, ismerek olyan cigányt, akit elítélek a vislkedése, életmódja miatt, van, hogy a városban inkább átmegyek az út túloldaráa, ha hőzöngő csoport gyűlt össze. De ismerek tisztességes, becsületes, boldogulni akarót is. És ismerek nem cigány emberek is mindkét oldalórl. Én az embereket nem származásuk, hanem a cselekedeteik alapján ítélem meg. A nemzeti értékeinket pedig tőlük függetlenül is tudom őrizni a magam módján.

2013. máj. 14. 11:14
 50/77 anonim ***** válasza:

Nem csak származási kérdésről beszélek. Amikor kérdezte valaki, hogy 2006-ban azt hiszem 120 izraeli katona érkezett Magyarországra, te meg próbáltad kimosni, hogy ez "miért nemzet ellen való?" stb.. Amikor a cigánykérdésről volt hasonló, akkor meg írtad, hogy a cigánysággal nem lehet mit kezdeni, mivel eleve magyarok, nem cigányok, és nem döntheti el senki, hogy ki a cigány és ki nem.

Szóval ennyit erről.

2013. máj. 14. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!