Édesanyák, olvastátok ezt a kérdést? Mit gondoltok a válaszokról?
Második lennék:
Kedves Kérdező!
Amiatt lep meg, mert te is azon anyukákhoz tartozol, akik ha a gyerekük élete bajba kerülne, nem gondolkodna, rögtön döntene: mentsék a gyereket. Sok anyuka az észérvekre támaszkodik, te a szíved által diktált érvekre. Egyik sem rossz, egyik sem jobb a másiknál.
Én is gondolkodás nélkül a gyerekem választanám bármilyen esetben. Megírtam, jól le is lettem pontozva :(
Na ez lesz az utolsó hozzászólásom. Itt nem az számít ki mit gondol, hanem "ha nem egyezik az én véleményemmel akkor nesze neked lehúzás" :(
Technikumban biológia órán feltett a tanárnő egy kérdést:
"Szerintetek mi a fontosabb? 100 gyíktojást megmenteni vagy pedig a gyíktojások édesanyját?" Mi kapásból a tojásokat mondtuk, de nem. Az édesanyát mondta a tanárnő, ezután hozzátette, hogy az emberek esetében is az orvosok az anya életét helyezik előtérbe, mert ő már egy kifejlett nő, így bármikor képes lehet utódot szülni.
Nem tudom, hogy döntenék. Főleg, mert ilyen eset ha elő is fordul, olyankor az anya eszméletlen, nem tud válaszolni semmilyen kérdésre. Esetleg a hozzátartozót megkérdeznék, de a döntés úgyis az orvosok kezében van.
9:49-es vagyok.
Mind szép és jó, hogy ne a szívünkre hallgassunk, meg tudunk még szülni stb stb.
De vajon aki ezt így simán le tudja írni, sőt "majd belenyugszom" szöveggel jön a szimpla "hülye vagy mert nem a párod mented" kifejezéssekkel vajon van-e gyereke?
Vajon ha van, akkor volt-e olyan helyzetben, hogy látta haldokolni a gyerekét?
Én igen. A gyerek begörcsölt, leállt a légzése, kékült, és hiába szóltam nem nézett rám, csak egy pontra, miközben lélegeztettük. Rohammentő, stb stb nem részletezem.
Mikor már a baba túl volt a közvetlen életveszélyen omlottam össze, addig nem volt rá időm. De addig is, de azóta még inkább azt mondom. Még saját magam is (másokat pedig minden szívbaj nélkül) elpusztítok, csak hogy a gyermekem éljen!
Minden éjjel többször megébredek, csak hogy megnézzem tényleg lélegzik-e, tényleg nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!