A kötekedő válaszadók nem veszik el a kedveteket az oldal olvasásától? Mi a legkiakasztóbb komment amit eddig olvastatok?
"Nem kellet volna rászoktatnod", "te rontottad el"..és az egyéb csak azért is kötekedő, aki nem válaszol csak offol vagy lehúzza szerencsétlen kérdezőket, ti ezektől néha nem lesztek idegesek?
Remélem most jól megmondja a magáét mindenki, és vállaljátok a lepontozást!
Az én kedvenceim a sírni hagyósak, hiába mondjátok el szépen kifejtve, sose fogadják el hogy van más vélemény is vagy középút.
Ahogy az előző válaszoló is írta, engem is a babás-mamás kérdéseknél tudnak felhúzni.
Sokszor van olyan érzésem, hogy aki "tanácsokat" ad a gyermekneveléshez, neki még sosem volt gyereke.
Szerintem ez egyes embereknek egyfajta kielégülés, hogy anonim felhasználóként, titokban beletúr az ember lelkébe, és robbantja a bombát, amitől az egész napját taccsra vágja.
Inkább ne szólnának semmit /de ugye akkor nem Ő lenne a "nap nagymenője"/.
Ez az egyik.
A másik, amikor a szexualitás témakörben tizenegy-két évesek arcpirító kérdéseket tesznek fel. Nem vagyok idős, 25 éves vagyok és jelenleg egy gyermek és egy pocaklakó anyukája, de az "én időmben" azért ennyi idősen nem volt ez ennyire téma. Vagy inkább úgy mondanám, hogy fel voltunk szüleink által világosítva. 8-9 évesen leültünk anyuval és MINDENT meg tudtunk beszélni. Ezért is nem jutottam soha oda, hogy idegenektől kérjek tanácsokat, ami ráadásul az egész életemet befolyásolhatja.
Na, így röviden ennyi :)
Engem is zavarnak a kötekedők, de hát ez egy ilyen oldal, már megszoktam. Vannak is olyan anyukák, akik nyíltan vállalják, hogy ők bizony szeretik szívni mások vérét. Na az ilyenektől falnak tudnék menni.
De attól is kiakadtam párszor, hogy mivel vállaltam a nevemet sokáig, mindenért belém kötöttek. Egy-két embernek nem voltam szimpi, és tök mindegy, hogy mit válaszoltam, lepontoztak, meg külön kérdéseket tettek fel személy szerint nekem. Na azóta megfogadtam: soha többé nem írom ki a nevemet.
Pedig én azért jöttem ide, mert akárhányszor volt valami bajom, és a google-ban rákerestem, mindig kidobta ezt az oldalt, és találtam valamilyen számomra hasznos választ itt, úgyhogy regisztráltam. Elég sok kérdést tettem fel, és mindig tudtak nekem segíteni, de úgy érzem, én is nagyon sokat segítettem már, erre nem is kell jobb bizonyíték, mint a sok privi köszönő levél, vagy az, hogy itt megköszönik.
A legutóbbi kiakasztó példa az volt, amikor szilveszter napján kellett volna elkezdenem fogamzásgátló szedését, és nem tudtam, hogy már nincs itthon gyógyszerem, orvos sehol, mert rendelés nincs. Egy kedves válaszoló azt írta, hogy recept nélkül is kiadják a patikában. Ha ezt nem írta volna, akkor meg sem próbálom, de így lett gyogyim. De jött egy nagyon "kedves" másik válaszoló, és azt írta: reméli, hogy valaki feljelenti azt a patikát, és be is zárják... na tudod, azt kívánom neki, hogy legalább egyszer az életben legyen szüksége valamire sürgősen neki is...
De el szokták venni a kedvem! Ilyenkor jön pár nap szünet! Volt már hogy napokig nem léptem be, mert már teljesen betelt a pohár a sok okoskodó, kötekedő, magát mindenkinél jobbnak tartó "kedves" anyukáktól!
És az tiszta sor, hogy mindenki máshogy gondolkodik bizonyos kérdésekről, de egyesek egyáltalán nem tudják elfogadni, hogy máshogy is működhetnek a dolgok, vagy az ami nekik apró cseprő probléma, inkább nem is probléma, másoknak lehet, hogy komoly fejfájást okoz... És néha nem a legmegfelelőbb hangnemben adják a tudtodra, hogy nem értenek veled egyet.
Lehet, hogy kedves B. sokaknak segített már, de nekem pl ő is okozott már pár napos kihagyást... És nem a vélemény különbséggel volt bajom, hanem a stílussal!
Dehát ilyen ez az oldal. Ha van kedvem belépek, ha nincs, nem. Egyre kevesebb kérdésre válaszolok, inkább csak megnézem ami érdekel. Igazából egyre jobban kiábrándulok ebből az oldalból...
Dehogynem! Néha úgy le tudnak törni, bár igyekszem nem foglalkozni a nyilvánvalóan ostobákkal, de néha nagyon nehéz szó nélkül hagyni a kötekedőket!
Komolyan nem értem, hogy miért kell valakit azért ócsárolni és elküldeni melegebb éghajlatra, mert más a véleménye?
Vitatkozni is lehet kulturáltan, normális hangnemben, a másikat -és annak véleményét is- maximálisan tiszteletben tartva, nem?
Bár sok kérdés is úgy van feltéve, hogy nyilvánvalóan vitatkozni akar a kérdező és tökmindegy, hogy mit válaszolsz, ő akkor is jobban tudja.
Amúgy kíváncsi lennék, hogy milyenek az életben ezek a kötekedő emberek, talán ők azok, akik pl. a boltban az egyetlen működő kasszánál álló sor legeslegvégén állnak és amikor kinyit egy újabb kassza, turbóstart üzemmódban állnak oda és persze fel vannak háborodva, amikor ezt valaki finoman számonkéri rajtuk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!