Olvastátok ezt a cikket? Ti mit gondoltok róla?
Itt a link:
én nem gondoltam,hogy van ilyen és most eléggé ledöbbentem...kíváncsi lennék a Ti véleményetekre ez ügyről!
Azt értem én is,hogy aki nem akar gyereket,az tényleg ne vállaljon,mert szegény csöppség issza meg a levét és ez rendben is van.
Az ilyen abortusz -ellenes törvényekkel én sem értek egyet,mert azoknak a gyerekeknek valószínű nem lenne jó,ha megszületnének,akiket ennyire nem akarnak )szülők mindenért őt okolnák, nem szeretnék, nem tudnák eltartani stb,stb).
Én azt nem értem,hogy aki már mesterséges megtermékenyítésre megy, ott ugye elvileg szeretne babát,csak természetes úton nem sikerül. Na most aki ilyenre adja a fejét, azt hosszú évek babavárása előzi meg (javítsatok ki ha tévedek)-akkor az idő alatt nem jön rá az a nő,hogy ő valóban akar-e gyereket? hisz végigcsinál miatta annyi mindent-orvosok stb. és egyszer csak meggondolja magát...nem értem egyszerűen.
Az ilyen nőket lábbal akasztanám fel! Lehet lepontozni nyugodtan!
Nem abortusz ellenes vagyok, csak az ilyen gusztustalan, hogy mesterségesen megtermékenyül (más sohasem, vagy sok év árán csak) és utána nem is kell nekem az a gyerek!
Egy ember életről van szó........ááá lerágott csont ez.
Az ilyen nőkkel nem is tudom mit csinálnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!