Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Édesanyák, mit gondoltok...

Édesanyák, mit gondoltok erről? Nem háborít fel?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Én ugyan ,még nem vagyok édesanya ,de egyszer szeretnék az lenni.

Engem mélységesen felháborít a cikkben történt eset.

Hogy jönnek ehhez?

Mit képzelnek magukról?

Ha az én gyerekemmel csinálták volna , akkor felelősségre vontam volna az óvoda vezetőségét és ha lehet ki is rúgattam volna a felelősöket!

2013. máj. 9. 12:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
Mivel látom a forrás a kuruc.info akkor elmondom hogy ott a hírek 90% hazugság és lehet ezen a képen nem is magyar gyerekek vannak. kinézem belőlük h kitalálták h egy anya küldte be ... hat ágú csillag igaz h a zsidók jelképe is de nem feltétlenül azt jelenti. Milyen csillagot kellet volna oda rakni akkor? öt ágú pirosat?? vagy lehet jobban örültetek volna egy horogkeresztnek vagy nyíleskeresztnek?
2013. máj. 26. 21:34
 52/77 anonim ***** válasza:
ha állításod szerint a 90%-a hazugság, akkor linkelj párat légy olyan kedves. nem lesz nehéz találnod, mert ha ilyen sok a hamis cikk rajta, akkor a főoldalon levő hírek legtöbbje is az, szóval még csak sokat sem kéne fáradnod miatta.
2013. máj. 26. 21:38
 53/77 anonim ***** válasza:
én is így gondoltam.... :)
2013. máj. 26. 22:09
 54/77 anonim ***** válasza:
51%
ahogy látom vérbeli kurucos vagy azok nem képesek elfogadni ha másnak van igaza, de te tudod mit hiszel el. Saját tapasztalatból mondom ha jobban bele ásnád magad ebbe a dologba nem pedig csak a kuruc.info-ról szereznéd az információkat akkor megváltozna a zsidókról alkotott véleményed.
2013. máj. 27. 11:38
 55/77 anonim ***** válasza:
51%
Andizsuzsinak igaza van és ez a felfogás az ami egy ép elméjű emberre jellemző. Azért mert valaki zsidónak született nem szabad rossznak megítélni. Sajnos ez a egyre rosszabb anyagi helyzet el torzítja egyes emberek gondolkodását amit ezek a megélhetési szélsőjobboldali politikusok kihasználnak.
2013. máj. 27. 11:53
 56/77 anonim ***** válasza:

egyrészt, én nem szoktam a kuruc.info-t olvasgatni, ha látok valami érdekesebb megosztást facebook-on, akkor elolvasom, és ennyi. nem az utáltatta meg velem a zsidókat.. mint ahogy senki másnál sem..

de továbbra is várom azt a sok hazugságot amit az oldal közöl!

2013. máj. 27. 12:49
 57/77 anonim ***** válasza:
figyelj ide fogd meg néz meg egy cikket kurucon és utánna keresd meg azt a cikket más oldalon, nagyon ritka amikor ott van más oldalon is ez a cikk max ugyan olyan nacionalista oldalakon mint a kuruc.
2013. máj. 27. 13:03
 58/77 anonim ***** válasza:
sokszor ott van, legfeljebb a kuruc megírja azt is, ha cigány az elkövető, és más oldalak pedig csak fiatalként utalnak rájuk. de ha nagynbéha cigány az áldozat, akkor a többi oldal nagy kövér betűkkel kiemeli, hogy cigány volt.. szóval ennyit hírportáljaidról. és azt meg ki dönti el, hogy melyik a legmegbízhatóbb? nekünk a te indexed meg origód hungarofób, nektek a mi kurucunk meg nem is tudom micsoda, mindig valami mást szoktatok bégetni, néha összefolynak már a szavak, szerintem ti sem tudjátok..
2013. máj. 27. 13:07
 59/77 anonim ***** válasza:
de az izrael bűneivel, pofátlanságaival foglalkozó hírek nyílván nem fognak megjelenni az indexen, ebben igazad van :)
2013. máj. 27. 13:08
 60/77 anonim ***** válasza:
mert meg se történtek azért... de ha igaz is minden ország követ el hibákat mi se vagyunk hibátlanok. amúgy meg a XXI. században nem ilyen hülyeséggel kéne hogy elfoglalva legyünk hanem hogy együtt építsük az emberiség jövőjét, de tudom a zsidó világuralmi törekvések miatt ez nem jönne össze....mindig őket hibáztatják mindenért.
2013. máj. 27. 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!