Édesanyák, mit gondoltok erről? Nem háborít fel?
Figyelt kérdés
Én ugyan ,még nem vagyok édesanya ,de egyszer szeretnék az lenni.
Engem mélységesen felháborít a cikkben történt eset.
Hogy jönnek ehhez?
Mit képzelnek magukról?
Ha az én gyerekemmel csinálták volna , akkor felelősségre vontam volna az óvoda vezetőségét és ha lehet ki is rúgattam volna a felelősöket!
2013. máj. 9. 12:36
51/77 anonim válasza:
Mivel látom a forrás a kuruc.info akkor elmondom hogy ott a hírek 90% hazugság és lehet ezen a képen nem is magyar gyerekek vannak. kinézem belőlük h kitalálták h egy anya küldte be ... hat ágú csillag igaz h a zsidók jelképe is de nem feltétlenül azt jelenti. Milyen csillagot kellet volna oda rakni akkor? öt ágú pirosat?? vagy lehet jobban örültetek volna egy horogkeresztnek vagy nyíleskeresztnek?
52/77 anonim válasza:
ha állításod szerint a 90%-a hazugság, akkor linkelj párat légy olyan kedves. nem lesz nehéz találnod, mert ha ilyen sok a hamis cikk rajta, akkor a főoldalon levő hírek legtöbbje is az, szóval még csak sokat sem kéne fáradnod miatta.
54/77 anonim válasza:
ahogy látom vérbeli kurucos vagy azok nem képesek elfogadni ha másnak van igaza, de te tudod mit hiszel el. Saját tapasztalatból mondom ha jobban bele ásnád magad ebbe a dologba nem pedig csak a kuruc.info-ról szereznéd az információkat akkor megváltozna a zsidókról alkotott véleményed.
55/77 anonim válasza:
Andizsuzsinak igaza van és ez a felfogás az ami egy ép elméjű emberre jellemző. Azért mert valaki zsidónak született nem szabad rossznak megítélni. Sajnos ez a egyre rosszabb anyagi helyzet el torzítja egyes emberek gondolkodását amit ezek a megélhetési szélsőjobboldali politikusok kihasználnak.
56/77 anonim válasza:
egyrészt, én nem szoktam a kuruc.info-t olvasgatni, ha látok valami érdekesebb megosztást facebook-on, akkor elolvasom, és ennyi. nem az utáltatta meg velem a zsidókat.. mint ahogy senki másnál sem..
de továbbra is várom azt a sok hazugságot amit az oldal közöl!
57/77 anonim válasza:
figyelj ide fogd meg néz meg egy cikket kurucon és utánna keresd meg azt a cikket más oldalon, nagyon ritka amikor ott van más oldalon is ez a cikk max ugyan olyan nacionalista oldalakon mint a kuruc.
58/77 anonim válasza:
sokszor ott van, legfeljebb a kuruc megírja azt is, ha cigány az elkövető, és más oldalak pedig csak fiatalként utalnak rájuk. de ha nagynbéha cigány az áldozat, akkor a többi oldal nagy kövér betűkkel kiemeli, hogy cigány volt.. szóval ennyit hírportáljaidról. és azt meg ki dönti el, hogy melyik a legmegbízhatóbb? nekünk a te indexed meg origód hungarofób, nektek a mi kurucunk meg nem is tudom micsoda, mindig valami mást szoktatok bégetni, néha összefolynak már a szavak, szerintem ti sem tudjátok..
59/77 anonim válasza:
de az izrael bűneivel, pofátlanságaival foglalkozó hírek nyílván nem fognak megjelenni az indexen, ebben igazad van :)
60/77 anonim válasza:
mert meg se történtek azért... de ha igaz is minden ország követ el hibákat mi se vagyunk hibátlanok. amúgy meg a XXI. században nem ilyen hülyeséggel kéne hogy elfoglalva legyünk hanem hogy együtt építsük az emberiség jövőjét, de tudom a zsidó világuralmi törekvések miatt ez nem jönne össze....mindig őket hibáztatják mindenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!