Édesanyák, mit gondoltok erről? Nem háborít fel?
Én ugyan ,még nem vagyok édesanya ,de egyszer szeretnék az lenni.
Engem mélységesen felháborít a cikkben történt eset.
Hogy jönnek ehhez?
Mit képzelnek magukról?
Ha az én gyerekemmel csinálták volna , akkor felelősségre vontam volna az óvoda vezetőségét és ha lehet ki is rúgattam volna a felelősöket!
Jó lenne, ha linkelné el olyan cikket is, ahol nem a magát nemzetinek mondó oldalon jelent meg ezzel kapcsolatban írás. Ezekből a képekből csak az látszik, hogy a gyerekek fején csillag van, de egy árva szó nem szól arról, hogy a műsorban a fejdíszhez milyen szöveg tartozott. Gondolom, hogy semmi köze a zsidósághoz nem volt, különben anyuka azt is posztolta volna. Márpdig egy csillag, mégha hatágú is, jelenthet az óvodában egyszerűen egy csillagot.
A két utoldó mondatodat nem kommentálom, magáért beszél.
továbbá anyuka fb oldalán a saját kommentje is remek ... nem tartom valószínűnek, hogy az óvoda szándéka a Dávid-csillag volt ... feltehetően egy kevésbé elvakult óvónő ötlete lehetett a csillag maga, és eszébe nem jutott - mint a fajmagyar anyukának -, hogy ezt a zsidóságra utalásnak veszi valaki
neked pedig ha gyereked lesz neveld csak gyűlöletre, úgy helyes
a gyermekek érzékenységére?
a gyerekeim nem tudják mi az, hogy zsidó ... gondolom azok a gyerekek sem az óvodában, de ha mégis, akkor az adott családokban nagy baj van
a nők érzékenységére?
szerintem az az egy fajmagyar anya tudta csak Dávid-csillagként értelmezni a gyermekek díszét ... na, meg aztán a többi fajmagyar hírportál, amelyik ráharapott az fb oldalára
neked meg úgyis mindegy mit mondunk, neked a kérdésed a lényeg és nem a válaszok
Jól van nem kell játszani a hülyét.
Zsidó gyerekek ingjére valami katolikus cuccot tettek volna akkor már menne a rasszizmus-karaván ezerrel.
Szal én megértem, h egyeseket felháborítanak a történtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!