Édesanyák, mit gondoltok erről? Nem háborít fel?
Én ugyan ,még nem vagyok édesanya ,de egyszer szeretnék az lenni.
Engem mélységesen felháborít a cikkben történt eset.
Hogy jönnek ehhez?
Mit képzelnek magukról?
Ha az én gyerekemmel csinálták volna , akkor felelősségre vontam volna az óvoda vezetőségét és ha lehet ki is rúgattam volna a felelősöket!
Az nem fizikai bántalmazás, hanem dolog elleni erőszak.
Ennek ellenére már megy a csúsztatás, tipikus zsidó felfogás.
Berúgnak egy ajtót, hogy adják elő?
Fizikai bántalmazás, hát ha leesik egy kis kártérítés.
Most én is kulturáltan kérdezem tőled, hogy ilyenkor mit érzel?
Én leírtam, hogy az ilyen csúsztatások miatt nézlek titeket szarba (se).
Mondom, ha gondolod kifizetem azt az ezrest.
http://www.youtube.com/watch?v=92QDSsAEbn0
3:20-tól látható a te fajtád, hogy a kisgyerekkel a kezében megrugdossa a kisgyerek apját.
Gratulálok!
Ilyenkor miért nem ajvékolsz, hogy mekkora rasszisták?
Nektek az se lenne elég, ha a szemetek előtt ordítani, hogy VEDD FEL MERT ZSIDÓ NAP VAN!
Most komolyan mennyi kell még? Mindenben belemagyarázzátok, hogy jajj csak ártatlanul lett ilyen meg olyan. Hát marhára nem. Majd pont a Zsidó Világkongresszus alatt ártatlanul és véletlenül tesznek fel a gyerekek fejére egy sárga hatágú csillagot kék fejpánttal. Igen, ez tök véletlen, biztos valami vicces játékot akartak játssznai, hát persze. Az, hogy be akarják vezetni a zsinagóga látogatást meg ezeket a francokat, az sem gyanús, jó móka, hát multikulti van! Persze, ha fordítva lett volna, már ajvékolnátok ezerrel.
Undorító, ami itt megy.
a 12es az a te válaszod, egyébként. és igen ha annyira kulturált vagy mint amilyennek próbálod beállítani magadat, akkor igazán tudhatnád mit jelent az, hogy ajtót rárúgni valakire. de csak forgasd ki a szavaimat, ahogy azt mondták ez is tipikus zsidó húzás, csak hogy neked legyen igazad és magyarázd bele az erőszakot mindenbe.
Másrészről pedig meggyőződésem, hogy iskolázottabb vagyok nálad :) és tök jó hogy engem nem tartasz szánalmasnak, mert én nem a saját problémáim miatt "rugdosom" a másik népet, hanem a világ problémái miatt.
"Igaza van az előttem szólóval, ha ez fordítva történik meg már az óvodát is bezárták volna."
Erre precedenst is tudsz mondani, vagy csak a szokásos közhelyes bezzegzsidózás?
andizsuzsi, de egyre mélyebbre süllyedsz abban a pöcegödörben ahol amúgy is tartózkodsz..
bezzeg akkor tetszett nekik, amikor sárga csillagokat osztogattak a köztereken, és kitették a mellükre mint valami bohócok.
,,Erre precedenst is tudsz mondani, vagy csak a szokásos közhelyes bezzegzsidózás?"
Erre milliónyi példa van, keresgess. Kb mindent antiszemitának meg rasszistának neveznek. Ezt értettük alatta. Forrást nem adok, mert az meg nem lesz hiteles, így meg persze nem hiszed el, mindegy ebbe a csapdába nem megyek bele.
Ez az állandó gyűlölködés hülyeség -_-
Amúgy meg a gyerekek is kiakadtak vagy csak a "nemzeti érzelmű édesanyák"??
A véleményem (17 éves nagy tesó 4 éves húgival), hogy ez legyen a legnagyobb problémám az életben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!